Geir Magne Feed fra Otra og Jorun Arnesen fra Arendals Turnforening var i "finalen" i kampen om årets ildsjel i Aust-Agder. Agderpostens ledere ga imidlertid Feed noen få stemmer mer enn den driftige Arnesen.
Geir Magne Feed fra Otra og Jorun Arnesen fra Arendals Turnforening var i "finalen" i kampen om årets ildsjel i Aust-Agder. Agderpostens ledere ga imidlertid Feed noen få stemmer mer enn den driftige Arnesen. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Feed hedret som årets ildsjel

Geir Magne Feet fra Otra IL ble lørdag kveld utropt av Agderpostens lesere til Årets ildsjel fra Aust-Agder under Idrettsgallaen.

Kontrasten fra de stille nettene i naturen med løypemaskinen og Idrettsgalla Sør kunne nesten ikke blitt større. Til stående applaus ble Geir Magne Feed ropt opp på scenen som vinner av Folkets ildsjelpris i Aust-Agder. Han ble stemt frem til seier av Agderpostens lesere.

Han vant prisen i knivskarp konkurranse med Arendals Turnforening Jorun Arnesen.

- Jeg vil gjerne takke alle som har stemt, dette var veldig moro, sier han.

Feed har i årevis tråkket skiløyper og bidratt stort som skitrener i Otra idrettslag. Det var med stor ære og ydmykhet han mottok prisen.

- Det er stort å bli stort å bli satt pris på. Dette er noe jeg brenner for, og det helt klart. Og det har blitt en livsstil for meg, sier Feed.

Idrettsgalla 2015
Idrettsgalla 2015 Foto: Jan Espen Thorvildsen
Karsten Johannessen, Start.
Karsten Johannessen, Start. Foto: Jan Espen Thorvildsen

- Å glede andre

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det som motiverer Feed til å fortsette med å legge ned hundrevis av dugnadstimer, er imidlertid ikke priser og utmerkelser.

- For meg handler det om å glede andre, da opplever jeg en indre glede selv også. Hadde det ikke vært for det, hadde jeg ikke holdt på, avslutter han.

Hederspris

Fædrelandsvennens lesere stemte frem Tor Reidar Torp fra Holum. Han vant avstemningen i kamp med Leif Emanuelsen.

Den evigunge og tidligere Start-treneren, Karsten Johannessen (89, snart 90 år), fikk av toppidrettssjef Tore Øvrebø årets hederspris.