Jervs nye trener Arne Sandstø ble presentert av sportslig leder Cosmo Collett (t.v.) og klubbens markedssjef, Trond Christoffersen.
Jervs nye trener Arne Sandstø ble presentert av sportslig leder Cosmo Collett (t.v.) og klubbens markedssjef, Trond Christoffersen. Foto: Erik Holand

Arne Sandstø presentert som ny trener: - Giret på Jerv-jobben

- Jeg er giret på å begynne å jobbe som hovedtrener igjen. Det sier Jervs hovedtrener Arne Sandstø, som ble presentert på en pressekonferanse i dag.

Det blir, 

- Godt å være i manesjen som hovedtrener igjen. Det var positive samtaler. Jerv i en situasjon jeg kjenner godt til. Jeg har vært i flere klubber før som har vært i den situasjonen Jerv er nå, sier Sandstø. 

Han sier han gleder seg til å være med på dette. 

- Det er en spillergruppe som er ambisiøs, og som har et godt grunnlag for å prestere videre. I tillegg er det en sulten klubb som gjør det ekstra spennende, melder den nye treneren, som 

- Spennende trener

Her ankommer Jervs sportslige leder Cosmo Collett med klubbens nye hovedtrener, Arne Sandstø, pressekonferansen fredag.
Her ankommer Jervs sportslige leder Cosmo Collett med klubbens nye hovedtrener, Arne Sandstø, pressekonferansen fredag.
Jervs nye hovedtrener Arne Sandstø intervjues av Agderposten TV.
Jervs nye hovedtrener Arne Sandstø intervjues av Agderposten TV. Foto: Agderposten TV

Sportslig leder, Cosmo Collett, forteller om at de har hatt mye å holde på med. De satte sammen en liten gruppe som sonderte terrenget i både inn- og utland. 

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Sandstøs navn dukket fort opp, sammen med to-tre andre. 

De fant fort ut at Sandstø ville være en spennende mann for klubben. 

- Han kan tilføre oss mye på banen og innen klubbutvikling. Det er deilig å ha dette på plass. Sandstøs navn kom opp som et av de første da vi begynte å sondere. Etter samtalene pekte han seg fort ut som rett mann, sier Collett, som erkjenner at 

Videointervju med Collett (intervjuet med Sandstø fortsetter under videovinduet):

 

- En spennende prosess å ta videre det som de tidligere trenerne har bygd på, sier Sandstø.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vil bo i Grimstad

Sandstø bor i Skien i dag. 

- Jeg vil være her så mye som mulig. Familien blir i Skien, men jeg blir å få meg hus her. Jeg vil ikke gjøre noe halvvegs og bare komme på trening og reise igjen, men også være med rundt det som skjer i klubben, sier Sandstø. 

Sandstø skal treffe spillerne på treningen i ettermiddag. Han trekker frem at Andreas Jenssen kommer til å bli viktig for ham i fortsettelsen. Jenssen er assistenttrener. 

Sandstø kommer fra rollen som spillerutvikler i Odd.

Vil bli bedre

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Der har jeg hatt ansvar for nummer 12-22. I tillegg har jeg hatt ansvar for speiding etter spillere, og hadde ansvar for motstanderne - finne ut om dem - i Europa League. Jeg har jobbet under en fantastisk leder i Dag Eilev Fagermo, sier Sandstø. 

- Jeg fikk rett og slett sparken der i dag, flirer Sandstø. 

Målet hans er at laget skal fungere bedre og bedre. 

- Ambisjonen er å se at det som er bra til nå, skal bli forsterket. Og jeg vil ta tak i det som ikke fungerer så bra og utvikle det, forteller den nye treneren.