Ettersom voldsepisoden ble meldt to timer etter den skjedde, er politiet på etterskudd i etterforskningen. Nå ber de om tips.
Ettersom voldsepisoden ble meldt to timer etter den skjedde, er politiet på etterskudd i etterforskningen. Nå ber de om tips.

Alvorlig skadd etter grov vold

En mann ble påført bruddskader i ansiktet etter at han ble slått ned på et utested i Arendal natt til søndag. Gjerningsmannen er ikke pågrepet.

Politiet betegner hendelsen som en alvorlig voldssak og leter nå etter gjerningsmannen. De ber og publikum som kan sitte på informasjon om å ta kontakt.

- Vi fikk vite om dette først i ettertid, da mannen kontaktet oss fra sykehuset. Dette skal ha skjedd ca klokken 01. Fi fikk beskjed 03. Hendelsen etterforskes nå ved stasjonen i Arendal. Dersom det er noen som har sett noe, ønsker vi tips, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen til Agderposten.

Hendelsen skjedde inne på utestedet Castelle på Langbrygga. Mannen kom seg selv til sykehuset. Der fikk han hjelp til å kontakte politiet. De rykket ut og fikk snakket med ham. Slik ble etterforskning startet.

- Det er snakk om en alvorlig voldssak. Fornærmede har bruddskader i ansiktet, sier operasjonsleder Per Kristian Klausen til Agderposten.

Her er nattens logg:

23.31 Hovden: 21 år gammel mann stanses og anmeldes like etter for piratdrosjekjøring.

00.35 Tvedestrand: Politiet snakker til en overstadig beruset mann i sentrum. Han svarer med å skjelle ut politimennene og får dermed en natt i arresten. Når han en gang våkner søndag venter det en saftig bot for ordensforstyrrelser.

01.56 Arendal: Mann bortvises fra utested etter å ha laget kvalme.

01.57 Grimstad: Politiet kommer over to personer som har sloss. Den ene har et kutt i leppa og blir kjørt hjem av politiet. Det varsles en mulig anmeldelse mandag.

02.32 Grimstad. En 19 år gammel mann bortvises fra sentrum. Han anmeldes og for å ha forulempet en offentlig tjenestemann og kan nå bruke de neste dagene på å gruble på hva det vil koste, ettersom boten kommer i posten.

02.56 Tvedestrand: Melding om mørkkledd mann som går midt i veien. Politiet finner ham og gir ham skyss hjem.

03.08 Arendal: Melding om at en mann tidligere på kvelden er slått ned på utested i sentrum og påført brudd i ansiktet. Saken blir nå etterforsket.