Politiet ble varslet om en alvorlig voldshendelse i en leilighet på Langenes i Søgne i 12-tiden. Da nødetatene kom til stedet, fant de en død mann. Politiet mener de kjenner identiteten til den døde og var søndag ettermiddag i ferd med å varsle de pårørende. Mannen skal være norsk statsborger og bosatt i distriktet.

På en pressekonferanse søndag ettermiddag opplyste politiadvokat Morten Formo i Agder politidistrikt at de har pågrepet en mann i 30-årene og siktet ham for grov kroppsskade med døden til følge.

Sikrer spor

– Vi er i ferd med å gjennomføre tekniske undersøkelser på stedet og sikre spor med tanke på å finne ut hva som har funnet sted, og hvem som er involvert, sa Formo på pressekonferansen.

Han var ellers sparsommelig med informasjon og kunne heller ikke si om det var noen relasjon mellom den siktede og den avdøde mannen.

– Dette vil være et naturlig tema som vi vil ta opp i framtidige avhør, sier Formo til Fædrelandsvennen.

Ingen avhørt

Den siktede var i 17-tiden søndag ennå ikke avhørt.

– Vi håper å få foretatt innledende avhør søndag kveld, sier Formo.

Politiet har heller ikke avhørt andre foreløpig. De oppfordrer folk som har vært i området og gjort observasjoner, om å ta kontakt med dem.

Advokat Åge Eidsvik er oppnevnt som forsvarer for den siktede mannen. NTB har vært i kontakt med ham, men han kan foreløpig ikke kommentere saken.