Marlen Kristiansen (24) er ansatt som styrmann i Norwegian og sitter ofte bak spakene.
Marlen Kristiansen (24) er ansatt som styrmann i Norwegian og sitter ofte bak spakene. Foto: Foto: Janicke Yttervik, Grimstad Adressetidende

Flyr høyt med pilot-kjæreste fra Grimstad

Sykkelproffen Edvald Boasson Hagen (27) har fått seg kjæreste på Sørlandet: Norwegian-flyver Marlen Kristiansen (24) fra Grimstad.

Edvald Boasson Hagen og Marlen Kristiansen har vært gode venner i lengre tid, men nå har begge bekreftet på sine Facebook-sider at de er i et forhold, skriverTV2.

Malen Kristiansen jobber som styrmann i Norwegian, og begge to bor i Oslo.

– Vi har ikke noe hastverk med tanke på å bli samboere. Det er hyggelig likevel. Vi er begge mye ute og reiser, men vi benytter jo de mulighetene vi har til å være sammen når vi begge er i Oslo, sier sykkelproffen til Gudsbrandsølen Dagningen.

Boasson Hagen har ifølge TV2 vært singel siden 2010. Boasson Hagen har syklet på «Team Sky» i fem sesonger, men i sommer kom det fram at han forlater laget.

Pilotutdannet

Edvald Boasson Hagen sørget for en ny triumf på dagens etappe i Tour de France.
Edvald Boasson Hagen sørget for en ny triumf på dagens etappe i Tour de France.

Grimstad-jenta har pilotutdanning fra England, og har ifølge Grimstad Adressetidende vært ansatt som styrmann i Norwegian i to og et halvt år. Hun flyr daglig til destinasjoner i Europa, Dubai og Nord-Afrika.

– Folk er nok ikke så vant til å se jenter bak spakene, og jeg begynte tidlig på utdannelsen.Men slike tilbakemeldinger  synes jeg bare er moro, sa hun i et intervju med lokalavisen i sommer.

– Jeg er veldig opptatt av å brife passasjerene, fortelle litt om høyde, speed, hvor vi flyr over. Og drar vi til Kjevik, ønsker jeg velkommen til Sørlandet på så mye grimstaddialiekt jeg bare klarer, sa hun til Grimstad Adressetidende.