Her er de luta lei av kø på E18 - og kjører mot kjøreretningen

Det var køer i nærmere to timer etter at en Tesla krasjet på E18 mandag. En rekke biler snudde på motorveien, og kjørte mot kjøreretningen.

Det viser bilder som Agderposten har fått. Ulykken skjedde ved avkjøringen til Stoa og Asdal i Arendal mandag klokken 14.57. Ettersom Teslaen tok fyr, tok det lang tid å berge den.

KJØRTE FEIL VEI: En rekke bilister snudde på E18, og kjørte av motorveien i motsatt kjøreretning ved Nedenes i Arendal , der de møter en varebil som skal ut på E18. Foto: Tipser

Etter en tid i kø, valgte en rekke bilister å snu på E18 ved Nedenes. Bilene kjørte så i motsatt kjøreretning på påkjøringsfeltet, for å komme seg av motorveien.

– Kaos og ikke noe politi, opplyser en tipser til Agderposten.

Operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane i Agder politidistrikt forteller at politiet ikke har fått meldinger om biler som kjørte i motsatt kjøreretning etter ulykken.

– Men om så skjer, er det noe vi setter svært liten pris på. Dette kan føre til nye ulykker. Når man blir stående i kø etter en ulykke, må man smøre seg med tålmodighet. Vi jobber med å åpne veien så fort vi kan, men ventetid må påregnes. Sånn er livet, sier operasjonslederen.

E18 ble åpnet igjen klokken 16.38, altså 1 time og 40 minutter etter ulykken.

MOTSATT KJØRERETNING: Den store hvite bilen kjører av E18 i et påkjøringsfelt, altså i motsatt kjøreretning. Foto: Tipser