POPULÆR: Ikhsan Fandi er en populær fyr i hjemlandet. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Kan vises for millioner i Asia: Singapore vil sende Jerv-kamper på TV

Etter at Jerv signerte Ikhsan Fandi har Fotball Media fått en noe kuriøs henvendelse: en TV-stasjon fra Singapore vil sende Jerv-kamper.

Det bekreftes overfor Agderposten torsdag av både Trond Christoffersen og Knut Kristvang, daglige ledere i henholdsvis Jerv og Fotball Media.

Fotball Media forvalter medieavtalene på vegne av NFF og NTF.

– Jeg kan bekrefte at det har kommet en henvendelse fra en agent – det er vel agenten til spilleren Jerv signerte. Men det har ikke vært noen offisiell henvendelse, forteller Kristvang til Agderposten.

Trond Christoffersen ler av den spesielle hendelsen som har dukket opp i etterkant av at Jerv signerte landslagsspissen fra Singapore.

– Dette viser bare hvilket omfang og hvilket fokus det er på ham, sier Christoffersen.

Dersom ting skulle formalisere seg betyr det altså at det kan bli mulig å se Jervs kamper i norsk 1. divisjon i Singapore.

Singapore, sør i Asia, har for øvrig over fem millioner innbyggere.

ARTIG: Trond Christoffersen syns det er artig at det er så stor interesse rundt klubbens nysignering. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Usikker

Knut Kristvang presiserer på ny at det ikke har kommet noen som helst form for offisiell henvendelse fra singaporsk TV enda.

– Jeg vet ikke hva realismen i dette er.

– Men vi er i posisjon til å sende signaler fra kampene til land utenfor Norge. Vi har svart positivt på henvendelsen fra denne agenten, men vi har ikke hørt noe mer om dette enda, fortsetter Kristvang.