TRADISJON: På grunn av koronapandemien flyttes Color Line Tour fra mai til august. Foto: Color Line Tour

Utsettes: Sjekk når Sørlandets største sykkelritt skal arrangeres

På sine hjemmesider fredag bekrefter arrangørene at sykkelrittet Kristiansand – Hovden flyttes som følge av koronaviruset.

– Det er med stor glede og spenning, når vi nå annonserer at vi har besluttet å utsette Color Line Tour til 29. august 2020, skriver arrangørene på sine hjemmesider.

I år skal sykkelrittet, som strekker seg over 210 km fra Kristiansand til Hovden, arrangeres for 35. gang.

Sykkelrittet ligger hvert eneste år på rundt 1.000 deltakere og har blitt kalt «vårens vakreste sykkeleventyr». I år skal rittet for første gang arrangeres på sensommeren som følge av koronapandemien.

Vi håper dere som allerede er påmeldt og dere som har tenkt å melde dere på, ser dette som en gylden mulighet til å få lagt inn litt ekstra trening, sette seg nye positive mål i kalenderen og på den måten også bidra til kontinuiteten i sykkelsporten. I en tid som ellers er preget av at ting går trått, mener vi at dette er god stemning, skriver rittleder for Color Line Tour, Asbjørn Lohne.

Han opplyser om at alle påmeldte beholder sin plass.

– For dere som er påmeldt pr. 20. mars, men som ikke kan delta, tilbyr vi 50 % refusjon av påmelding og 100 % av buss og engangslisens, fortsetter Lohne.