Daglig leder Bård Sterk-Hansen i Arendal Fotball snakker om penger, ambisjoner, egen rolle og den sportslige kompetansen i klubben. Foto: JON ANDREASSEN

Uten lønn i over én måned - nå blir det endringer

Spillerne i Arendal Fotball kan endelig løpe ut på treningsfeltet igjen. Klubben reduserer permitteringsgraden med 25 prosent.

Dermed går spillerne fra å være helt til delvis permittert (75 prosent). Det får virkning fra og med 6. mai, opplyser daglig leder Bård Sterk-Hansen på fotballklubbens nettsted.

– Fra 6. mai starter både A-laget og juniorlaget opp med treninger igjen. Alt kommer til å bli lagt til rette for at vi skal holde oss innenfor de anvisningene myndighetene kommer med for slik aktivitet, forsikrer Sterk-Hansen.

Siden klubben måtte permittere spillere og støtteapparat, har spillerne holdt formen ved like på egen hånd. Nå kan de så smått begynne med treninger igjen.

- Spillerne og støtteapparatet har vært veldig positive i den vanskelige tiden vi har vært i. De har opptrådt profesjonelt fra første stund og fortjener ros for det, sier klubbens daglige leder, som gleder seg til å se spillerne på treningsfeltet igjen.

Les også
Arendal rammes av avlyst cup