Geir Daasvatn ble kåret til årets ildsjel i 2019. Foto: Privat

To år siden sist – nå skal vi endelig hedre ildsjelene igjen

Etter ett års pause på grunn av koronapandemien, er det igjen på tide å kåre årets ildsjel.

Gjennom en svært vanskelig periode for idretten, har det trolig vært ekstra stort behov for ildsjeler som står på for sin klubb eller idrettslag. Nå vil gjerne Agerposten og Agder Idrettskrets høre om dine kandidater.

I samarbeid med idrettskretsen skal Agderpostens lesere kåre årets ildsjel under Idrettsgallaen 6. november. Men før den tid er vi avhengig av gode kandidater - og de vet vi det er mange av.

– Det er så mange som jobber hardt for idretten i sitt lokalmiljø. Spesielt etter en tid preget av usikkerhet og lite aktivitet, er idretten helt avhengig av ildsjelene. Da er det også på sin plass at Agderposten blir med å hedre dem. Dette er en strålende mulighet til å løfte frem personer som gir noe ekstra, sier sjefredaktør i Agderposten, Katrine Lia.

Du kan nominere dine kandidater ved å gå inn på dette skjema (klikk på teksten).

Du kan nominere frem til midnatt 10. oktober. Deretter skal en jury finne fem kandidater som Agderpostens lesere skal bli bedre kjent med og potensielt gi sin stemme til.

I 2020 ble Idrettsgallaen avlyst på grunn av korona, mens Otra-ildsjelen Geir Daasvatn vant prisen i 2019. I 2018 vant Åse Mortensen for sitt arbeid for Arendal og Grimstad Rideklubb.

De øvrige vinnerne har vært Geir Magne Feed fra Otra IL (2015), Jan Jacobsen fra Risør Fotballklubb (2016) og Lena Bjelland Pedersen fra Grimstad helsesportslag (2017).