Jerv-supporterne har hatt mye å juble for i år. Nå har spillerne stemt frem tre kandidater til «Årets Jerv-supporter». Du avgjør hvem det blir.
Jerv-supporterne har hatt mye å juble for i år. Nå har spillerne stemt frem tre kandidater til «Årets Jerv-supporter». Du avgjør hvem det blir. Foto: Jan Espen Thorvildsen

Stem frem årets Jerv-supporter

Jervs supportergruppe Svaberget har gjort seg bemerket i 1. divisjon. Nå har Jerv-spillerne nominert de tre mest ihuga, og vil ha publikums hjelp til å kåre «Årets Jerv-supporter 2015».

– Klubben og spillerne ønsker å gjøre stas på dem som uke etter uke, ofrer mye og gir alt for Jerv. De reiser land og strand rundt til bortekampene, og stiller opp, enten de er få eller fullsatt. De synger, heier, jubler og støtter laget hele veien. Dette er en hyllest til de som bidrar som lagets 12. mann, sier markedssjef Trond Christoffersen i FK Jerv.

Spillerne som har nytt supporternes støtte denne sesongen, har nominert sine tre favorittsupportere, og vil ha publikums hjelp til å stemme frem vinneren.

De tre nominerte er:

-

1. Reidar Berg Vaule (22)

Karl Martin Sørum (t.v.), Reidar Berg Vaule og Hans John Paulsen.
Karl Martin Sørum (t.v.), Reidar Berg Vaule og Hans John Paulsen.

Leder av Svaberget og en sterk pådriver i supportergruppens innsats og prestasjon. Har på noen kamper (borte) stått bortimot alene – og allikevel gitt ALT hver gang!

-

2. Hans John Paulsen (64)

«Mr. Jerv-leksikon». Sitter med en enorm mengde kunnskap, fakta og historie om Jerv. Bosatt i Asker, men er Jerv-gutt tvers igjennom. Er på hjemme- og bortekamper så ofte han kan, og tripper gjerne nervøs rundt utenfor stadion i timene før avspark!

-

3. Karl Martin Sørum (22)

En av Svabergets mest trofaste og ivrige. Sammen med Vaule en sterk pådriver til leveransene til supporterne både hjemme og borte. Er også en fast bidragsyter på SvabergetTV som går på YouTube.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Her kan du stemme:

Laster inn ...

Avstemningen gjennomføres av Agderposten i samarbeid med FK Jerv. Du kan stemme frem til fredag 20. november kl. 18.00. Vinneren offentliggjøres lørdag 21. november.