Jan Jacobsen, Risør Fotballklubb, Lars Ravnåsen, Froland IL, Stig Einar Jakobsen, Lillesand Taekwondo-klubb, Bjørg Igland, Grimstad Turn- og Idrettsforening og Dagfinn Birkenes, Birkenes IL.
Jan Jacobsen, Risør Fotballklubb, Lars Ravnåsen, Froland IL, Stig Einar Jakobsen, Lillesand Taekwondo-klubb, Bjørg Igland, Grimstad Turn- og Idrettsforening og Dagfinn Birkenes, Birkenes IL.

Stem frem årets ildsjel

Gi din stemme og les mer om kandidatene til årets ildsjel i Aust-Agder-idretten her.

Avstemningen er nå avsluttet. En ny avstemning med to finalister kommer ut mandag 17.oktober.

Lars har vært formann i Froland IL i totalt 18 år. I tillegg har Lars fått til et veldrevet lag, både økonomisk og driftsmessig. I sju år fikk han i stand Generasjonsmarsjen, med en rekke kjendiser. Han har jobbet for å gi idrettslaget gode holdninger og dugnadsånd, for likestilling og for å opprettholde mange grupper. Lars skaper entusiasme over store bragder, men glemmer heller ikke hverdagsheltene hjemme.

Bjørg Igland

Bjørg har vært trener og med i styret i Grimstad Turn og Idrettsforening (GTIF) siden begynnelsen av 1990-tallet. Hun har vært en pådriver for å bygge turnhallen, og administrerte i alt 20.000 dugnadstimer til byggingen. Med et sjeldent engasjement og eierskap til klubben er hun klubbens ubestridte sponsor-dronning og æresmedlem. Bjørg har vært med å skape en stor dugnadsånd i foreningen.

Jan Jacobsen

Jan Jacobsen født i 1942, har vært aktiv i Risør Fotballklubb siden 1952. Han har trent lag siden 1965 til for tre år siden. Jan har også hatt ansvar for at idrettsanlegget ble etablert på Kjempesteinsmyra samtidig som han har hatt flere styreverv, og vært reiseleder hver sommer på fotballturneringen for over 100 spillere og foreldre i 33 år. Jan er den siste som går hjem om kvelden, etter garderobene er vasket.

Stig Einar Jakobsen

Stig Einar Jakobsen har drevet Lillesand Taekwondo-klubb siden 1992, og er klubbens master og styreleder. Han har selv sort belte, 5. Så sant han har mulighet tar han alle treningene selv, for barn, voksne og senior nybegynnere. Mye takket være han har klubben gode treningslokaler. Han har lagt ned mye egeninnsats i treningslokalet i Bregnesvingen. Tidligere kåret til Årets taekwondo-trener i Norge.

Dagfinn Birkenes

Dagfinn har 51 år bak seg med frivillig innsats i Birkenes idrettslag, med tillitsverv, som trener og med arbeidsoppgaver i det store anlegget laget eier og drifter. Under lagets den store utbyggingen i 1989, kan informerte kilder fortelle at han jobbet 8–900 timer for idrettslaget det året. Dagfinn ser viktigheten av at barn og unge får sunne aktiviteter og vil at forholdene skal legges godt til rette for dette.