Sørfjell J16 feirer avansementet i Semsbyen idrettshall i Tønsberg.
Sørfjell J16 feirer avansementet i Semsbyen idrettshall i Tønsberg.

Sørfjell-jentene til nasjonal serie

Denne treningsvillige gjengen skal nå møte landets beste J16-lag.

I Jenter 16-klassen er Sørfjell fylkets eneste lag i regionserien (Agder og Telemark), og lørdag skulle laget prøve å kvalifisere seg til Bringserien. Forutsetningene var enkle; to av tre lag ville gå direkte til Bringserien.

Sørfjell J16 var i pulje med Vikhammer og Flint. Flint, som er blant Norges aller beste J16-lag, åpnet med å slå Vikhammer med 24 mål (33-9).

Sørfjells første kamp var mot Vikhammer, og ble meget jevn og spennende hele veien. Sørfjell startet og avsluttet kampen best og det endte uavgjort 19-19.

Da måtte ikke Sørfjell tape mer mot Flint enn det Vikhammer hadde gjort.

Bryggemiddag

Sørfjell spilte en kanongod 1. omgang og var lenge helt jevne med Flint.

Utover i 2. omgang dro Flint i fra (vant 36-18), men avansementet til Bringserien var aldri truet og jentene kunne feire med middag på bryggen i Tønsberg.

Sørfjell J16 har i flere år vært det beste J16-laget i Aust Agder. Foran denne sesongen har det kommet flere jenter fra naboklubber i Arendal slik at laget er styrket foran det som blir en fantastisk opplevelse for jentene.

I regionserien skal de møte de beste lagene fra Agder og Rogaland og i Bringserien skal de måle krefter med landets beste J16-lag. Det blir en sesong med mange opplevelser for en treningsvillig og flott jentegjeng i Sørfjell.

Innsendt av Lars Inge Holte for Sørfjell J16