SKYTER: Jonas Johansen i aksjon for Øyestad. Han pådro seg hjernerystelse og kutt i hodet mot Falk. Foto: Øyestad gutter 18

Solid seier til Øyestad 2

Øyestad IF 2 – Falk Horten 2 36-26 (19-16)

Øyestad IF tok en velfortjent seier mot Falk 2 i onsdagens 2. divisjonskamp i Nedeneshallen, hvor publikum fikk fylt opp samtlige plasser som er disponible i disse koronatider.

Øyestads unggutter gikk hardt ut og hadde tidlig en liten ledelse i kampen, anført av god innsats fremover og ikke minst bakover hvor forsvaret hjalp gode keepere i gang.

Dette var en kamp preget av en voldsom innsats fra alle mann, og det toppet seg da en meget god Jonas Johansen tok returløpet og kastet seg for å ta returløpet før han havnet i veggen.

Jonas pådro seg kutt i hodet og hjernerystelse og måtte avbryte, noe som var veldig synd, da han satt en standard for innsatsen i denne kampen.

Øyestad-guttene fikk litt å tenke på etter dette, og det jevnet seg ut til pause med en 3 måls ledelse.

2. omgang startet som den første: Oliver Trondal og Magnus Olsen, dagens keepere, stengte buret og sørget for at Falk Horten ikke scoret mer enn 10 mål i denne omgangen.

Fremover dominerte kaptein Marius Nilsen med mange mål og flotte innspill ,men denne gangen måtte han se seg slått som målkonge da Sverre Rodvelt Asser ble kampens toppscorer med 13 mål.

Det ble en fortjent seier. Neste kamp er borte mot en av seriefavorittene – Randesund 29. september. Da håper vi å høre «heia Øyestad» på tribunen .

Innsendt av Øyestad Håndball 2. divisjon