Gikk du glipp av det? Se drømmetreffet som tente seiershåpet

Med dette drømmetreffet på brassesparket scoret midtstopper John Olav Norheim (25) målet som tente seiershåpet for Jerv mot HamKam.

Som midtstopper er ikke 25-åringen fra Flekkerøy noen hyppig målscorer. Han scoret ett mål på sine 26 kamper for Strømmen i 1. divisjon i fjor. Mandag fikk han virkelig fulltreff i Jervs første seier for sesongen.

2-2-målet mot HamKam i det 86. minutt på Levermyr var sjeldent spektakulært – ikke minst for en midtstopper.

Sindig sørlending: - Greit det

– Det var greit det, sier den sindige sørlendingen selv.

– Det var veldig moro å score på den måten. Jeg må nok tilbake til barne- og ungdomsfotballen for å komme på noe lignende for min egen del. Det var jo sånt man lekte seg med og trente på i yngre år, men jeg har nok ikke scoret et slikt mål på seniornivå. Det var instinktet som slo inn da ballen kom inn i feltet på den måten, sier Norheim.

– Selv om jeg ikke scoret så mange mål i fjor, har jeg pleid å sette noen i løpet av en sesong. Vi får håpe at det blir flere i år, selv om det blir vanskelig å love flere av denne sorten.

Les også
Ellevill jubel etter thriller: – Det var ikke pent. Men skal man velge, så velger man dette

Norheim overrasket kanskje seg selv, men ikke minst sine lagkamerater med scoringen. Stopperkollega Espen Knudsen trodde i alle fall ikke på scoring:

– Hva er det «Jonna» driver med?! Brasse? Alle rev seg i håret og tenkte «nei, ikke ta brasse». Og så gjør han det der, fortalte en glad Knudsen til Agderposten etter kampen.

Målet kom etter at Jerv ble liggende under 0–2. Med en intens sluttspurt snudde Jerv kampen i løpet av det siste kvarteret. Først scoret Ole Marius Håbestad i det 81. minutt, før Norheim serverte drømmetreffet med et brassespark fem minutter senere.

– Euforisk

Jubelen sto i taket blant de 200 tilskuerne på Levermyr da Michael Baidoo satte inn seiersmålet i det femte tilleggsminuttet.

– Nå håper jeg vi kan ta med oss den euforien som denne seieren skapte i kampene de neste ukene, og samtidig lære av de feilene vi gjorde mot HamKam, sier Norheim, som trives i sin nye klubb.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er deilig å komme tilbake til Sørlandet, og jeg trives veldig godt i klubben med en flott spiller- og trenergruppe, sier John Olav Norheim.

Mandagens seier var Jervs første i årets 1. divisjon, etter ett tap og to uavgjorte kamper.