annonse

Satte ellevill målrekord i norsk håndball

MESTER
40 MÅL: Bård Egil Tobiassen hamret inn ufattelige 40 av de 43 målene til Haslum 2 mot Aurskog/Høland. (Foto: Anne Karin Andersen)

Håndballspilleren Bård Egil Tobiassen fra Lillesand satte en utrolig norsk scoringsrekord i 3. divisjon søndag.

Alexander Nupen

31-åringen hamret inn ufattelige 40 mål da Haslum 2 vant 43-29 mot Aurskog/Høland i 3. divisjon søndag, melder TV 2

Austegden, som har fire A-landskamper for Norge, lo litt av det hele:

– Det gikk vel greit, jeg bommet litt mye, det er bare å gå hjem og trene, sa Tobiassen til TV 2. 

- Hard å slå

Den forrige scoringsrekorden for de fire øverste nivåene i norsk håndball tilhørte Harald Wigestrand med 33 mål. 

– Det blir langt til nestemann. Jeg føler den er vond å slå, men det er mulig. Jeg bommet på 20 skudd, så hadde jeg truffet bedre kunne det blitt mer. Men den blir nok hard å slå, fastslår Tobiassen over kanalen.

Det var en plan bak scoringsbonanzaen, forteller han.

– Treneren sa at i dag hadde jeg muligheten til å ta norgesrekorden, så da måtte jeg prøve å benytte meg av sjansen. De sa jeg hadde 17 mål til pause, men jeg begynte andre omgang med å bomme mye. Jeg tenkte det hang i en tynn tråd, men så hadde jeg ti-tolv mål på tolv minutter, og da skjønte jeg at det kom til å gå. De sa jeg hadde nådd rekorden da det var 8-9 minutter igjen, og da var det bare å fortsette, sier Tobiassen til TV 2. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse