VISER KAMPER: Agderposten skal også denne høsten vise lokalfotball. Her jubler Øyestad for scoring i serieåpningen mot Tveit. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Satser på lokalfotballen: Disse breddekampene kan du se hos oss utover høsten

Agderposten gjentar suksessen og sender også i år en rekke kamper fra lokalfotballen direkte.

Etter nesten to år i dvale har breddefotballen fått en underholdende start. Fra 3.- til 6. divisjon har målene rent inn i åpningskampene.

Når ballen ruller videre utover høsten kan Agderposten nå servere en spennende smørbrødliste med lokaloppgjør vi skal sende direkte.

– Nå gleder vi oss rett og slett enormt til å komme oss rundt og vise litt breddefotball igjen. Det er jo flere hundre dager siden! sier digitalredaktør Øystein Bjerkestrand.

Første kamp ut er kommende lørdag når Froland tar imot Trauma på Kringla. Sist lagene møttes var i 2019, den gang i 5. divisjon. Begge lagene rykket opp den sesongen, og nå barker lagene sammen i 4. divisjon.

Les også
Endelig i gang, med helt nytt lag: – Kamppulsen er tøff, det er ikke som på trening

I 2019 vant Trauma alle sine 14 kamper i serien. Tromøy-laget startet årets sesong med å vinne 2–1 over Jerv 2 mandag kveld.

Kampene vi sender

21. aug.: Froland-Trauma (4. divisjon herrer)

26. aug.: Øyestad-Rygene (5. divisjon herrer)

4. sep.: Trauma-Hisøy (4. divisjon herrer)

7. sep.: Hisøy-Trauma (G19 herrer)

14. sep.: Arendal-Jerv (G19 herrer)

26. sep.: Arendal/Sørfjell-Nanset (2. divisjon kvinner)

11. okt.: Hisøy-Trauma (4. divisjon herrer)

19. okt.: Arendal-Hisøy (G19 herrer)

9. nov: Trauma-Arendal (G19 herrer)

– I første omgang har vi satt opp ni kamper i høst, men vi håper å spe på med noen til etter hvert. Det er imidlertid ikke helt klart ennå, forteller Bjerkestrand.

Av andre godbiter vi tilbyr i lokalfotballen er Øyestad-Rygene. Lokaloppgjøret spilles 26. august på Nedenes.

Men det er ikke bare herrefotballen vi skal vise. 26. september sender vi Arendal/Sørfjells kamp mot Nanset i 2. divisjon for kvinner.

Arendals kvinnelag fikk en tøff, men underholdende åpningskamp mot EIK Tønsberg i helga. Det var deres første kamp i Arendal-drakt etter sammenslåingen med Sørfjell. Kampen endte 2–2.

Les også
Arendal/Sørfjell-kvinnene tok poeng i historisk kamp: – Veldig deilig

Og etter suksessen fra i fjor høst med juniorfotballen fortsetter Agderposten satsingen på den yngre garde. Den første av tre juniorkamper vi skal sende i høst er Hisøy-Trauma 7. september. Deretter skal vi også sende det potensielle toppoppgjøret mellom Arendal og Jerv i G19-serien, i tillegg til Arendal-Hisøy og Trauma-Arendal.

Totalt sender vi, per 17. august, ni kamper fra lokalfotballen (full oversikt kan du se i faktaboksen over).

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Det er dessverre slik at vi ikke rekker over alt som rører seg i breddefotballen, men vi prøver å få med oss en del. Vi oppfordrer uansett alle til å dra på kamp og støtte sitt lag. Det har spillerne fortjent etter hundrevis av dager med én meters avstand og skytetrening. Det er neppe en godt bevart hemmelighet at flere av spillerne i disse divisjonene er mer glad i taklinger enn overstegsfinter og pasningsøvelser. Og det er jo derfor vi elsker breddefotballen! forteller digitalredaktør Bjerkestrand.