STERK DEBUT: Daniel Arrocha (t.v.) i duell med Peter Godly Michael som reduserte for Vålerenga. Men da hadde Arrocha forlatt banen etter en solid debut som midterste midtstopper for Jerv Foto: Ntb Scanpix

Sandstø bekrefter: Stjernesigneringen ute for sesongen

Daniel Arrocha ble hentet til Jerv som en av 1. divisjons beste forsvarsspillere, og skulle bli sentral på Levermyr denne sesongen. Nå melder klubben at dansken er ute for sesongen.

Danske Arrocha ble hentet til Jerv fra Øygarden FK i mai. 25-åringen blir av mange omtalt som en av de beste forsvarsspillerne i 1. divisjon.

Etter kort tid i klubben pådro den danske stopperkjempen seg en stygg skade i treningskampen mot Lillestrøm. Fredag morgen bekrefter Jerv-trener Arne Sandstø at undersøkelsene etter kampen ga svært dårlige nyheter.

– Han er ute for sesongen. Han må opereres. Det er korsbåndsskade, opplyser Sandstø overfor Agderposten.

– Først og fremst er det utrolig leit for hans del, dette er ikke noe man unner noen. Vi mister en meget god spiller, så nå får vi se om vi kan klare å erstatte ham før overgangsvinduet stenger.

Kontrakten til Arrocha varer ut 2022.

Han rakk 130 minutter (63 minutter mot Vålerenga og 67 minutter mot Lillestrøm) i Jerv-drakta før den brutale nedturen.

Les også
Henter toppspiller til Jerv: – Vi må se fremover

Siste test

Lørdag tar Jerv imot Arendal Fotball til generalprøve før seriestart.

Kampstart er 13.00, og du kan se kampen direkte på agderposten.no.

Den kampen blir, i tillegg til Arrocha, uten Torje Wichne (mulig overtråkk. Skal ta bilde fredag) og Tor Axel Bringsverd.

– Vi er veldig spente på hvor alle mann står. Det har vært en veldig annerledes oppkjøring, men det er likt for alle. Jeg syns vi ser bedre og bedre ut, så det blir spennende, sier Sandstø om testen mot rivalene.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Det viktigste med kampen mot Arendal mener Jerv-treneren blir å få mer kamptrening i beina.

– Det å få spilt 11 mot 11, det er noe vi ikke har fått gjort på trening. Vi vil se utvikling i det vi har pratet om, og det er i kamp at det er best å trene.

Jerv serieåpner borte mot KFUM Oslo kommende fredag. Allerede den påfølgende mandagen kommer Sandnes Ulf til Levermyr i serierunde 2.