MED PÅ LAGET: Bengt-Ove Madsen ble stemt inn av Agderpostens lesere på 2000-tallets breddelag. Her er han i FK Arendal-perioden sammen med Frode Lindvik (t.h.). Foto: PRIVAT/ARKIV

Overrasket: – De har stemt frem en middels benkesliter

Midtbanesliteren Bengt-Ove Madsen er trolig den største overraskelsen på 2000-tallets breddelag. Selv måtte han sjekke telefonnummeret Agderposten ringte fra for å se om det faktisk var avisen som kontaktet ham.

– Nå måtte jeg sjekke nummeret på Gule Sider, er Madsens umiddelbare kommentar når han blir informert om at han er stemt frem på det Agderpostens lesere mener er 2000-tallets breddelag.

KAPTEIN: Bengt-Ove Madsen var kaptein på Øyestad mot slutten av karrieren. Foto: PRIVAT/ARKIV

– Familie og venner har vært ivrige

Totalt 5.485 stemmer kom inn i Agderpostens kåring av 2000-tallets breddelag. Mathias Leander Christensen kapret keeperplassen, mens Karsten Sandåker har kuppet en av de to spissplassene. Nå avsløres en av de fire midtbaneplassene, og der har altså Bengt-Ove Madsen rasket med seg 9 prosent av stemmene.

– Jeg tenker at familie, venner og kollegaer har vært ivrige som har stemt frem en middels benkesliter, sier Madsen med et smil.

LAGET: Mathias Leander Christensen (keeper), Børge Botterli (forsvar), Leif Arild Svendsen (forsvar), Frode Fugelsnes (forsvar), Glenn Ronnie Madsen (forsvar), Bengt-Ove Madsen (midtbane), Karsten Sandåker (spiss) og Svein Olaf Olsbu (spiss). Det gjenstår tre spillere og trener.
Bengt-Ove Madsen

Posisjon: Midtbane

Klubb: Lagt opp

Alder: 45

Tidligere klubber: Sørfjell, Øyestad og FK Arendal

Yrke: Spesialergoterapeut og fotballtrener for Myra G10.

45-åringen stoppet på 56 kamper for FK Arendal, hvor han blant annet scoret syv mål. Madsen har også vært innom Sørfjell og Øyestad.

LAGKAMERATER: Bengt-Ove Madsen (t.v.) i starten av karrieren. Her er han sammen med Andreas Sjursen, Frode Fugelsnes og Fredrik Halvorsen. Foto: PRIVAT/ARKIV

I mangel på lokalfotball på seniorsiden har Agderposten denne høsten valgt å kåre 2000-tallets breddelag. Det er avisens lesere som har stemt fram de elleve spillerne som nå har fått plass på laget.

– Det jeg husker best fra min tid som fotballspiller er samholdet, garderobekulturen og alt det sosiale som fulgte med utenfor kamp og trening, sier Madsen.

Trener lag

Den tidligere FK Arendal-spilleren fikk tredjemest stemmer av midtbanespillerne som var med i kåringen.

Nå har interessen for lokalfotball dalt, og han følger kun senior gjennom avisen.

– Det er synd at det ikke er flere lokale profiler på de beste lagene, sier mannen som nå jobber som spesialergoterapeut og leder ved Sørlandet sykehus.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg trener også min eldste sønns G10-lag på Myra, avslutter han.