FRA ELITESERIEN: Jesper Isaksen er spilleklar for Jerv i innspurten av årets sesong i 1. divisjon. 20-åringen kommer på lån fra eliteserieklubben Stabæk. Foto: NTB

Ny spiller klar for Jerv: – Fin mulighet

FK Jerv henter nok en spiller på grunn av skadesituasjonen i laget. Debuten kan komme allerede mot Raufoss på Levermyr lørdag.

– I lys av skadesituasjonen som har oppstått, nå også etter at overgangsvinduet lukket - er vi veldig fornøyde med å ha kommet til enighet med Stabæk og Jesper Isaksen om en låneavtale, skriver 1. divisjonsklubben fra Grimstad i en pressemelding fredag ettermiddag.

– Jeg ser virkelig frem til å ta på meg Jerv-drakta og komme igang med kamper for klubben. Dette er en fin mulighet for meg til å spille førstelagsfotball på et bra nivå, og jeg er klar til å bidra 100 prosent fra første spark på ballen, uttaler Jesper Isaksen (20).

Scoret i eliteserien i fjor

Et ønske om mer spilletid gjør at han nå velger utlån til Jerv.

Han har ni innhopp fordelt på 99 minutter for Stabæk i eliteserien i år.

I 2019-sesongen var han i Kristiansund hvor han var på banen i 14 seriekamper, fem av dem fra start.

Isaksens eneste eliteseriemål kom i 4-0-seieren mot Sarpsborg i november i fjor.

– Jesper er en ung offensiv midtbanespiller med gode allroundkvaliteter. Han er uredd og har trøkk i spillet, sier hovedtrener Arne Sandstø i Jerv om spilleren som står med to kamper for G18-landslaget.

Nykommer er ute

Nykommer og midtbanespiller Thomas Kok er skadet og ute i en rekke kamper fremover. Håkon Suggelia, som også er indreløper, har vært ute den siste måneden med kyssesyke.

Det er også usikkerhet omkring spissen Diego Campos som undersøkes nærmere for sin kneskade som satte ham utenfor bortekampen mot HamKam onsdag.

I forrige hjemmekamp mot Strømmen var han suspendert.