Fabian Stensrud Ness scoret hattrick for Arendal i møtet med Byåsen. Arendal scoret sju og brøt tapsrekken. Det gir selvtillit, sier Ness.
Fabian Stensrud Ness scoret hattrick for Arendal i møtet med Byåsen. Arendal scoret sju og brøt tapsrekken. Det gir selvtillit, sier Ness. Foto: Elisabeth Grosvold

Ness og Arendal herjet – målfest på bortebane

Etter fem strake tap løsnet det skikkelig for Arendal mot tabelljumboen i 2. divisjon. Målfesten gir selvtillit for Fabian Stensrud Ness og Arendal.

Arendal knuste Byåsen 7–2. Men det var Byåsen som kom best i gang, og tok ledelsen i det tredje minuttet.

– Litt kjedelig start, men vi slår hardt tilbake, sier Conrad Wallem.

Og det stemte. I løpet av de elleve neste minuttene scoret Arendal to ganger ved nykommerne Tobias Arndal og Jeppe Illum. Bare minutter senere økte Arendal ledelsen til 3–1 ved Conrad Wallem.

Les kampreferatet her.

Fire før pause

Like før pause scoret Fabian Stensrud Ness sitt første for dagen da han la på til 4–1.

– Vi trodde det kom til å bli veldig trangt i motstanderens boks, men klarte å åpne for muligheter. Men vi visste at hvis vi spiller som vi vet vi kan kom vi til å vinne kampen, forteller Wallem.

Mens første omgang startet med scoring i trynet for Arendal, ble det motsatt i andre omgang. Kun fire minutter var spilt da Stian Michalsen scoret Arendals femte.

Etter det var det litt mer bom på mål, men i det 69. minuttet scoret Stensrud Ness sitt andre mål for Arendal.

– Skaper selvtillit

Treneren Steinar Pedersen er veldig fornøyd med seieren.

– Å vinne denne kampen betyr jo tre poeng, det betyr at vi scorer sju mål og vi er veldig fornøyde med gjennomføringen. Vi ønsket jo selvfølgelig å vinne etter den tøffe perioden vi har hatt, og vi kom inn til kampen med mål om å vinne, sier Pedersen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Vi har en veldig god bortekamp og skaper veldig gode sjanser. Det ble masse fine sjanser og ikke minst mål.

Kaptein Stensrud Ness er svært fornøyd etter å ha scoret hattrick.

– Det bidrar til at laget vinner og det skaper jo selvtillit for både meg og laget.

– I de neste kampene møter vi to topplag (Fredrikstad hjemme i neste kommende helg og Stjørdals Blink borte helgen etter). Da tar vi med seieren vår i dag og gleder oss veldig til en god uke med mye god trening.

william.alexander.apul@agderposten.no