Glenn R. Madsen (nr. to fra venstre) sammen med Trauma-lagkamerat Richard Larsen (t.v.). Erling Børøsund og Rudolf Nordli fra FK Arendal til høyre. Foto: Arkiv

Nå passer forsvarsbautaen Glenn Ronnie på innsatte i fengselet

Glenn Ronnie Madsen var en av krigerne på laget da Trauma hadde sin storhetstid i 3. divisjon på begynnelsen av 2000-tallet. Nå er stopperkjempen stemt inn på «tidenes» breddelag av Agderpostens lesere.

Madsen kaprer dermed den tredje av de fire forsvarsposisjonene på laget som er stemt frem av Agderpostens lesere.

LAGET SÅ LANGT: Mathias Leander Christensen (keeper), Leif Arild Svendsen (venstre midtstopper), Frode Fugelsenes (høyre midtstopper), Glenn Ronnie Madsen (høydeback), Karsten Sandåker (spiss), Svein Olaf Olsbu (spiss).

– Dette var jo gøy. Jeg synes det er veldig hyggelig å bli stemt frem på dette laget. Det må jo enten bety at jeg har gjort noe riktig på banen i og med at folk husker navnet eller at familie og gode venner har vært ivrige på å stemme, sier stopperbautaen til Agderposten.

BAUTA: Glenn Ronnie Madsen spilte store deler av karrieren sin i Trauma. Foto: Arkiv

Nest flest stemmer

Med sine 155 stemmer kom han inn på laget med god margin, kun slått av allerede presenterte Frode Fugelsnes.

Totalt 5.485 stemmer kom inn i Agderpostens kåring av 2000-tallets breddelag. Nevnte Fugelsnes og Leif Arild Svendsen var de to første som ble presentert i forsvarsrekka. Fortsatt gjenstår det en spiller i nest bakerste ledd.

Glenn R. Madsen

Posisjon: Forsvar

Klubb: Lagt opp

Alder: 42

Tidligere klubber: Øyestad, Trauma

Yrke: Fengselsbetjent i Agder fengsel, avdeling Froland.

Madsen var kjent som en som ga jernet i backrekka til Eigil Gyllands hardtkjempende Trauma-mannskap.

– Jeg husker vel aller best samholdet og vinnerkulturen. Jeg tenker da spesielt på årene i nettopp Trauma sammen med flere av de andre kandidatene i denne kåringen. Atmosfæren med publikum tett på banen på Tjenna er også et godt minne, sier han.

– Og lokaloppgjørene har heller ikke gått i glemmeboka, legger Madsen til.

Svein Olaf Olsbu (til høyre) lager kampen eneste mål i lokaloppgjøret mellom Trauma og FK Arendal. Keeper Atle Halvorsen og Glenn R. Madsen (8) kan bare konstatere at ballen går i nettet. Foto: Arkiv

Satser på bedriftsfotball

Nå er den tidligere midtstopperen tobarnsfar og har byttet ut det å passe på angripere med å passe på innsatte i Agder fengsels avdeling i Froland.

– Jeg får ikke med meg så mye lokalfotball nå, men følger med litt, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han regner imidlertid med at det blir litt bedriftsfotball i årene som kommer.

– Jeg har også et håp om at guttungen min blir en fotballgutt om noen år, og jeg kommer helt sikkert til å være involvert der, sier han.