Effektive Arendal senket Express

Arendal Fotball var skarpest i begge bokser og vant med imponerende 3-0 på bortebane mot Express.

Øverst i saken kan du se mål og høydepunkter. Ønsker du imidlertid å se kampen i sin helhet, kan du gjøre det helt nederst.

De to G19-lagene spiller i 1. divisjon i avdeling med Jerv, Start 2 og Trauma. Før mandagens kamp sto begge lag bokført med tre poeng på to kamper.

Kampen på Fevik stadion startet jevnt og nervøst, men begge lag spilte seg opp utover i kampen. Express hadde noen halvsjanser etter et drøyt kvarter, men det var Arendal Fotball og Redon Pllana som fikk ballen over målstreken.

Etter rundt halvspilt 1. omgang fikk Pllana et innlegg fra Filip Mang, tok ett touch før han banket ballen på volley i motsatt kryss. En klassescoring av Pllana som har hatt ett innhopp for A-laget denne sesongen.

Resultatet sto seg til pause, men like etter hvilen var Filip Mang gjennom. Det kunne se ut som venstrekanten brukte hånda for å ta med seg ballen forbi Express-målvakten, men dommer Espen Larsen lot spillet gå og dermed hadde Mang ingen problemer med å doble til 2-0.

MÅLSCORERNE: Mathias Dalsmo Gløckner (t.v.), Redon Pllan og Filip Mang scoret målene for Arendal Fotball. Foto: Øystein Bjerkestrand

Det tok ikke mange minuttene før 3-0 også var et faktum for bortelaget. Mathias Dalsmo Gløckner tok med seg ballen forbi Express-kaptein Håkon Larsen før han avsluttet kaldt i lengste hjørne.

Da var det fremdeles en halvtime igjen på kampuret, men oppgjøret var i realiteten over. Express hadde enkelte tendenser, men klarte ikke å sette ordentlig press på de hvitkledde fra Arendal.

Kampen ble vist på agderposten.no hvor du kan se kampen i opptak samt se mål og høydepunkter.

I dag tar Jerv imot Start 2 på Levermyr, mens i andre divisjon står oppgjør som Imås-Froland og Grane-Randesund 2 på programmet.

Neste G19-kamp du kan se på agderposten.no er klassikeren mellom Arendal Fotball og Jerv fra Norac stadion neste tirsdag klokken 19.30.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Express G19-lag klarte ikke å hamle opp med Arendal Fotball mandag kveld, Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen