annonse

Lars Erik Bjørnsen gjør come-back

KOM INNP�
KOM INNP�: Lars Erik Bjørnsen. ARKIV (Foto: SCANPIX)

Sondre Paulsens erstatter er klar, Lars Erik Bjørnsen har signert for ØIF.

  • Matias Smørvik
  • Elias Knutsen

- Vi har i dag blitt enige om å signere Lars Erik Bjørnsen i ØIF Arendal-trøya. Han vil vikariere til Sondre Paulsen er pigg igjen, skriver ØIF på sine hjemmesider.

Bjørnsen har tidligere delt vingplassen med Sondre Paulsen på a-landslaget, og skal nå dele høyrevingen med Sander Simonsen i ØIF.

Dette sier sportslig leder Per Carstein Michelsen om signeringen:

- Vi har en veldig god erstatter for Sondre Paulsen i Sander Simonsen, og han vil få mye spilletid, for Lars Erik er akkurat kommet tilbake fra en akilles-skade, så han trenger å matches litt forsiktig. Men da har vi den rutinen som skal til, for vi skal spille vannvittig mye kamper, og vi skal spille i Europa. Da syntes vi det var litt uforsvarlig når vi vet at Sondre i verste fall er ute til etter julepausen, og da er det greit å ha en erfaren spiller som har sagt at han stepper inn så lenge vi har bruk for han. Det kan være tre måneder, og det kan være syv måneder, vi får se. Det er en gammel ringrev som har vært på landslaget, og det var han som Sondre alltid knivet om plassen på høyrekanten med. Så jeg tror at det her blir veldig bra, både for oss og for Sander, som vil lære mye av å spille sammen med ham, sier han til Agderposten.

Han sier at de fremdeles er usikker på hvor lenge Paulsen kan være ute.

- Slik jeg tolker det jeg har hørt av de som har sjekket ham er det bedre enn fryktet. Men likevel er det en alvorlig skade som vil ta sin tid å lege. Men om det er snakk om to måneder eller fire måneder ute, det vet vi ikke. Han rekker hvertfall ikke seriestart. 

- En vinnerskalle

Bjørnsen selv ser ikke mørkt på å gå inn i vikar-rollen. Men håper kroppen er med

- Jeg gleder meg til å komme i gang,  men jeg må se om kroppen kan fungere. Har holdt meg i gang og  håper at kroppen skal respondere som før, og at den skal tåle trening og tåle trykket. Det er jo en tøff sport, så kroppen må spille på lag,

Bjørnsen er sikker på at han kan bidra for ØIF i tiden fremover, og beskriver det hele som et lite eventyr.

- Jeg er jo en vinnerskalle, og det var kanskje det som gjør at det er fristende å være med. Dette er et vinnerlag som bygger opp en vinnerkultur.Da kan jeg få lære litt og lære bort litt. Jeg har jo veldig mye rutine, og er dedikert og seriøs. Jeg skal gi alt jeg har, og er veldig motivert for et lite eventyr.  
 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse

annonse