GLEDER SEG: Magne Aslaksen og Express gleder seg kraftig til å ta imot Start på Fevik stadion kommende lørdag. Foto: Thomas Skjeggedal Thorsen

Klare for «tidenes cupfest»: – Haster for dem som vil ha billett

Kommende lørdag kommer Start til Fevik stadion til det mange kaller «tidenes cupfest» på Fevik. Magne Aslaksen melder at billettene snart er utsolgt.

Når Start gjester Express til første runde i cupen ventes en skikkelig cupfest på Fevik.

Magne Aslaksen, daglig leder i Express fotball, forteller til Agderposten at det ligger an til en god gammeldags cupfest i første runde.

– Det haster litt for dem som vil ha billett nå. 25 % av billettene forsvant i løpet av det første døgnet etter at billettene ble lagt ut.

Fredag var nær halvparten av billettene utsolgt.

– Vi får lov til å ha tre kohorter à 200 på A og B-feltet. I tillegg får Start 60 billetter.

Men å invitere til cupfest er ingen enkel sak, forklarer Aslaksen. På grunn av koronareglene er det mye å ta hensyn til for arrangøren:

• Flere tribuner, som A-lagsspillere har satt sammen

• Flere toaletter og innganger

• 350–400 meter med gjerder rundt banen, som klubben har fått låne fra Grimstad kommune

• Kun digitalt billettsalg

Inviterte æresmedlemmer

Express har vist seg farlige foran mål i sine to treningskamper så langt. Etter at Jerv først fikk «bank» 4–1 på Fevik stadion, endte kampen mot Vindbjart torsdag hele 4–4. Express-spillerne har troa på at de kan skape en skikkelig cupbombe ved å slå ut Start i første runde av cupen.

Til kampen, som blir den første tellende kampen for Express siden 2019, har Fevik-klubben valgt å invitere 30 æresmedlemmer som får komme på kampen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– De får sitte på tribunen med stoler, og får egen vert. Vi ønsker å vise dem respekt og takknemlighet. Etter kampen inviteres alle som har vært med å hjelpe gjennom dagen til sammenkomst i teltet utenfor banen, forteller Aslaksen.

– Jeg tror det kommer til å bli en skikkelig cupfest.