GOD START FØR SKADEN: Alexander Dang står med 3 mål på 6 kamper for Jerv. Her jakter han ballen i 2-2-kampen mot KFUM Oslo hvor han laget ett mål. Foto: Elisabeth Grosvold

Jerv-trøst: Dang på vei tilbake for fullt

Alexander Dang ligger an til å starte igjen for Jerv søndag. - Da skal vi opp på hesten igjen, sier spissen etter tapet mot Ull/Kisa.

Han fikk spille en snau halvtime i 0-1-nederlaget onsdag. I den foregående matchen mot Raufoss var han på benken på grunn av trøbbel med lårmuskulaturen.

- Jeg fryktet det var strekk, men det ser ut til at jeg er kvitt det. Jeg kunne nok ha startet i dag, men nå sikter jeg meg inn mot Tromsdalen, sier Dang til Agderposten.

Han står med 3 mål på 6 kamper for Jerv etter overgangen fra divisjonsrivalen Nest Sotra i sommer.

Jerv-trener Arne Sandstø mente spillerne gjemte seg bort, fremfor å ta tak på Jessheim stadion.

Roser keeperen

Dang mener Sandstø har et poeng.

- Vi var veldig gode i starten og har god kontroll. Men så skjer det noe fra det 20. spilleminutt. Vi henger litt med hodet, fremfor å stramme oss opp. Vi peker på andre. Selvfølgelig er vi skuffet over at vi ikke kommer opp på nivået som kreves for å ta poeng. En trøst er at vi føler at vi er langt fra vårt nivå, samtidig som vi "bare" taper 0-1, sier Dang.

Han mener "medbergenser" og keeper Øystein Øvretveit fortjener heder som Jervs bestemann

- Det var vel ikke noe av utespillerne som bemerket seg særlig, så det er det liten tvil om, synes Dang.

Jerv fikk en håndsrekning av andre lag i kampen om en topp 6-plassering som gir opprykkskvalifisering.

Avstanden er fremdeles fem poeng, selv om Grimstad-laget måtte tåle å falle ned til 10. plass.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Men det gjør det egentlig litt surere. Med seier mot Ull/Kisa hadde vi vært virkelig nær kvalik. Men vi får satse på en rekke med 3-4-seirer nå. Vi må opp på 100 prosent for å slå Tromsdalen. Hvis ikke kan vi få det hett rundt ørene. Nivået deres gjenspeiler ikke tabellsituasjonen. TUIL er et meget spillende lag. Så vi må opp på hesten igjen, sier Alexander Dang.