Mens tapet var Runars tredje, var seieren Elverums femte hittil denne sesongen. Begge lag står dermed med fem seirer og tre tap etter åtte spilte kamper. Det er seks poeng opp til serieleder Kolstad, som ikke har avgitt poeng.

Elverum tok tidlig kommandoen og ga ikke fra seg initiativet. Runars Sander Rogne Myklebust ble toppscorer med sju mål, men greide ikke å løfte hjemmelaget til poeng.

ØIF Arendal tapte knepent med 31-32 for Kristiansand på bortebane. Mario Matic herjet for ØIF med sine 13 nettkjenninger, men det holdt ikke.

Det endte uavgjort 27-27 i et svært jevnt oppgjør mellom Nærbø og Halden. Hjemmelaget fra Jæren ledet 12-7 med drøyt ti minutter igjen av første omgang, men Halden kom tilbake og ledet 15-14 ved pause.

I 2. omgang fulgte lagene hverandre tett, og ingen greide å rive seg løs. Nærbøs Tord Haugseng ble toppscorer i kampen med sine ti fulltreffere, mens Jonas Jensen scoret ni ganger for Halden. Nærbø er tredje sist med fire poeng på åtte kamper, mens Halden er på plassen foran med sju.