Seksmålsthriller mellom junior-rivalene

Arendal Fotball spilte en forrykende førsteomgang, men Jerv nektet å gi opp og kom seg imponerende tilbake i det som ble en G19-kamp for minnebøkene.

Arendal Fotball - Jerv G19 3-3

Hjemmelaget tok tak i kampen umiddelbart og styrte det meste som skjedde på Norac stadion de første 45 minuttene. Det ga også uttelling i scoringer ved Alexander Løvdal og Mathias Gløckner.

Det både burde og kunne vært mer, men Emil Windegaard sto en strålende kamp mellom stengene for Jerv.

I andre omgang ble det gjort en del bytter og kampbildet ble totalt endret da Jerv reduserte ved Elias Haugnes. Ikke lenger etter serverte Moa Badran nok en fantastisk assist, denne gangen med Muamer Zec som avslutter.

På stillingen 2-2 så det lenge ut til å ebbe ut, men Redon Pllana ville det annerledes og banket ballen i nett-taket fra fem meter.

Men dramaet på Norac stadion var ikke over. Kun få minutter før slutt banken Elias Rydningen ballen i mål fra 14 meter og sørget for 3-3.

Etter noen hektiske sluttminutter kunne dommer Javi Mertens blåse for full tid etter en morsom og heseblesende kamp foran over 100 fremmøtte tilskuere.

Skuffet: Arendal-spillerne var skuffet etter å ha gitt bort ledelsen helt på slutten av kampen. Foto: Arendal fotball

Arendal Fotballs nye juniortrener Karl-Gunnar Ellefsen var fornøyd med mye, men ikke at man ved to anledninger ga bort ledelsen.

– Vi var veldig gode i første omgang hvor vi skapte flere store sjanser. Så var vi enige om at vi ikke skulle slippe oss ned, men det var dessverre det vi gjorde, sier Ellefsen til Agderposten.

Likevel synes han spillerne sto på kampen ut.

– Det er jo disse kampene som er morsomt å spille. Med folk på tribunen og sending på Agderposten. Så får vi øve på å styre kampene fremover, avslutter han.

Ny trener: Karl-Gunnar Ellefsen er ny juniortrener i Arendal Fotball. Foto: Arendal fotball