Både Iver Bjørneseth og Eirik Heggland hopper over ballen før Nicklas Knutsen avslutter. Hendelsen kan du se ca 2.30 ut i videoen.

Grane knuste Øyestad på Nedenes: Se mål og høydepunkter

Grane Arendals G19-lag sparte ikke på noe da de tirsdag kveld valset over Øyestad på Nedenes Arena.

Det var imidlertid Øyestad som kom best i gang på eget kunstgress da Tristan Hesthag Åteigen satte inn 1-0, men derfra og ut handlet det meste om de hvitkledde.

Se hele kampen i opptak her

Erling Skjønhaug utlignet til 1-1 etter at Adrian Gundersen reddet en straffe fra Marius Røysland.

Deretter var det Fredrik Sebri Kuvaas som la på til 2-1. Denne gangen ble det mål fra straffemerket uten bruk av retur.

Resultatet sto seg til pause, men det tok ikke lang tid før Nicklas Knutsen, sønn av trener Morten Knutsen, la på til 3-1 etter en feil i Øyestad-forsvaret.

Røysland scoret 4-1-målet etter å ha kommet alene gjennom mot Gundersen, mens også 5-1 kom fra straffemerket. Nok en gang var det Nicklas Knutsen som scoret for Grane.

Se alle høydepunkter i videoen nedenfor:

Med seieren er Grane oppe på seks poeng, like mange som Hisøy, Imås, Froland og Jerv 2. De to sistnevnte lagene møtes onsdag kveld.

Øvrige resultater fra G19-kampene tirsdag kveld:

2. divisjon: Hisøy - Birkenes 4-2

Artikkelen fortsetter under annonsen.

2. divisjon: Gimletroll/Hånes - Imås 3-1

1. divisjon: Jerv - Express 2-3

Vi minner om at Agderposten viser G19-fotball også de to neste ukene. Mandag neste uke er Arendal Fotball på besøk hos Express på Fevik, mens tirsdag uka etter, 15. september, blir det storoppgjør på Norac stadion når Jerv kommer på besøk til Arendal Fotball.