annonse

Folkefest da Bånn Gass gjorde comeback

GRAND FINALE
GRAND FINALE: De raskeste syklistene på vei inn mot den siste runden denne mandagen. (Foto: )
PEPSI MAX
PEPSI MAX: Nytt av året er den nye puljen Pepsi Max hvor trimsyklisten også kan bryne seg på den flotte løypen som tar utgangspunkt fra Fevik. (Foto: )
UTE I LØYPENE
UTE I LØYPENE: En glad gjeng med syklister ute i solsteiken. Her fra Bergemoen i Grimstad. (Foto: )
RITTLEDER
RITTLEDER: Frode Novik fra Fevik og Omegn Cycle Club var storfornøyd med å få tilbake et savnet sykkelritt. -Det har hver mange tilbakemeldinger på at vi har hvert savnet så det er ekstra gøy å kunne smelle til med en skikkelig utgave i år, forteller rittlederen. (Foto: )
PUBLIKUMSFEST
PUBLIKUMSFEST: Fevik var fylt til randen av spente publikummere før finalen på dagens sykkelritt. (Foto: )
KRAFTSPURT
KRAFTSPURT: Det ble en enorm spurt mellom Per Eskeland og Jon-Anders Bekken inn mot mål. Eskeland sto igjen som vinner av denne duellen. (Foto: )
FEVIKBUSSEN
FEVIKBUSSEN: For dem som har hvert med på Bånn Gass tidligere er Fevikbussen et kjent innslag blant puljene som skal sendes ut i løypen. Her blir syklistene sendt ut til å holde en snittfart på omkring 34,5 km/t. (Foto: )
START
START: Mange ivrige syklister ble sendt ut i løypene denne mandagen. I puljen rekordjagerne var det full fart fra start til mål. (Foto: )

+ Publikum strømmet til da Fevik og Omegn Cycle Club arrangerte sykkelrittet Bånn Gass etter ett års pause.

  • Tobias Bjerkholt Svensson

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse