annonse

Fløy-back klar for Jerv

NY SPILLER
NY SPILLER: Torje Wichne har signert for Jerv. (Foto: FK Jerv)

En del av Wichne-firlingene, Torje, skal kle seg i gult og blått fra 2019.

Øystein Bjerkestrand

Det skriver FK Jerv på sin nettside fredag. 

Wichne kommer fra Fløy som rykket ned fra Arendal Fotballs 2.-divisjonsavdeling i 2018. Han spiller høyreback, og blir i så måte en direkte konkurrent til Brice Wembangomo - om han blir værende i klubben. Agderposten har tidligere skrevet at flere klubber er interessert i den offensive backen. 

Den nye Jerv-spilleren er 21 år og har en fortid i Mandalskameratene og senest Fløy. 

– Jeg velger Jerv fordi jeg føler det er en klubb som jeg kan utvikle meg videre og ta nye steg som spiller. Klubben har en flott historie og er nå et etablert OBOS-liga lag. Klubben har tatt meg godt i mot og det er et profesjonelt apparat rundt A-laget, sier han til fkjerv.no. 

Wichnes brødre, Eirik og Amund, spiller på henholdsvis Start og Viking, mens den siste av firlingene, Idar, har gitt seg med fotball. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse