De fem nominerte til årets ildsjel: Øverst fra venstre: Anna Svenningsen (Hrani Islandshestforening), Elisabeth Jacobsen (Arendals Turnforening) og Grete Risbakk Skindlo (IK Grane Håndball/Jenteløftet). Nederst fra venstre: Eivind Baas (Dølemo IL) og Jørn Holmestrand (Svermen/ØIF Arendal).

Fem ildsjeler – stem på din favoritt!

Tre kvinner og to menn er å finne på listen over de nominerte til prisen Årets ildsjel i Aust-Agder. Alle fortjener den, men kun én av dem kan gå til topps under Idrettsgallen 6. november. Stem på din favoritt.

Gjennom en svært vanskelig periode for idretten, har det vært ekstra stort behov for ildsjeler som står på for sin klubb eller idrettslag. De er det mange av, men gderposten og Agder Idrettskrets har sammen funnet fram til fem nominerte som kan stikke av med det som mange mener er den gjeveste prisen på Idrettsgallaen 2021: Årets ildsjel.

De fem nominerte kan du se nedenfor. Trykk på navnene for å lære mer om hver enkelt (stemmeboksen finner du nedenfor):

Grete Risbakk Skindlo (IK Grane Håndball/Jenteløftet)

Elisabeth Jacobsen (Arendals Turnforening)

Anna Svenningsen (Hrani Islandshestforening)

Eivind Baas (Dølemo IL)

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Jørn Holmestrand (Svermen/ØIF Arendal)

web polls

OBS! Husk at du kan stemme én gang pr. enhet hver dag fram til 6. november.

Idrettsgallaen arrangeres 6. november. I motsetning til tidligere år vil det ikke blir en superfinale i år. Vinneren av denne avstemmingen vil gå til topps.

– Det er så mange som jobber hardt for idretten i sitt lokalmiljø. Spesielt etter en tid preget av usikkerhet og lite aktivitet, er idretten helt avhengig av ildsjelene. Da er det også på sin plass at Agderposten blir med å hedre dem. Dette er en strålende mulighet til å løfte fram personer som gir noe ekstra, sier sjefredaktør i Agderposten, Katrine Lia.

I 2020 ble Idrettsgallaen avlyst på grunn av korona, mens Otra-ildsjelen Geir Daasvatn vant prisen i 2019. I 2018 vant Åse Mortensen for sitt arbeid for Arendal og Grimstad Rideklubb.

De øvrige vinnerne har vært Geir Magne Feed fra Otra IL (2015), Jan Jacobsen fra Risør Fotballklubb (2016) og Lena Bjelland Pedersen fra Grimstad helsesportslag (2017).