annonse

Arne Sandstø presentert som ny trener: - Giret på Jerv-jobben

PRESENTASJON
PRESENTASJON: Jervs nye trener Arne Sandstø ble presentert av sportslig leder Cosmo Collett (t.v.) og klubbens markedssjef, Trond Christoffersen. (Foto: Erik Holand)

- Jeg er giret på å begynne å jobbe som hovedtrener igjen. Det sier Jervs hovedtrener Arne Sandstø, som ble presentert på en pressekonferanse i dag.

  • Vidar Lorentsen
Frank Johannessen

Det blir, 

, Arne Sandstø som blir hovedtrener i Jerv. 

- Godt å være i manesjen som hovedtrener igjen. Det var positive samtaler. Jerv i en situasjon jeg kjenner godt til. Jeg har vært i flere klubber før som har vært i den situasjonen Jerv er nå, sier Sandstø. 

Han sier han gleder seg til å være med på dette. 

- Det er en spillergruppe som er ambisiøs, og som har et godt grunnlag for å prestere videre. I tillegg er det en sulten klubb som gjør det ekstra spennende, melder den nye treneren, som 

.

- Spennende trener

Sportslig leder, Cosmo Collett, forteller om at de har hatt mye å holde på med. De satte sammen en liten gruppe som sonderte terrenget i både inn- og utland. 

Sandstøs navn dukket fort opp, sammen med to-tre andre. 

De fant fort ut at Sandstø ville være en spennende mann for klubben. 

- Han kan tilføre oss mye på banen og innen klubbutvikling. Det er deilig å ha dette på plass. Sandstøs navn kom opp som et av de første da vi begynte å sondere. Etter samtalene pekte han seg fort ut som rett mann, sier Collett, som erkjenner at 

.

Videointervju med Collett (intervjuet med Sandstø fortsetter under videovinduet):

 

- En spennende prosess å ta videre det som de tidligere trenerne har bygd på, sier Sandstø.

Vil bo i Grimstad

Sandstø bor i Skien i dag. 

- Jeg vil være her så mye som mulig. Familien blir i Skien, men jeg blir å få meg hus her. Jeg vil ikke gjøre noe halvvegs og bare komme på trening og reise igjen, men også være med rundt det som skjer i klubben, sier Sandstø. 

Sandstø skal treffe spillerne på treningen i ettermiddag. Han trekker frem at Andreas Jenssen kommer til å bli viktig for ham i fortsettelsen. Jenssen er assistenttrener. 

Sandstø kommer fra rollen som spillerutvikler i Odd.

Vil bli bedre

- Der har jeg hatt ansvar for nummer 12-22. I tillegg har jeg hatt ansvar for speiding etter spillere, og hadde ansvar for motstanderne - finne ut om dem - i Europa League. Jeg har jobbet under en fantastisk leder i Dag Eilev Fagermo, sier Sandstø. 

- Jeg fikk rett og slett sparken der i dag, flirer Sandstø. 

Målet hans er at laget skal fungere bedre og bedre. 

- Ambisjonen er å se at det som er bra til nå, skal bli forsterket. Og jeg vil ta tak i det som ikke fungerer så bra og utvikle det, forteller den nye treneren. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse