Konsert: Jango og Simen Steinklev sitt nye album «Dårlig Tid» fikk publikum til å koke. Foto: Foto: Endre Gjendem og Johannes Nannestad, Ladnera

Plateslipp med høy svettefaktor

Fredag kveld fylte Ladnera, med hjelp fra H!pe-bevegelsen Munkehaugen scene til randen, i anledning plateslipp.

Ladnera er et kreativt kollektiv fra Arendal som består av artister, produsenter, fotografer og filmfotografer.

Jango og Simen Steinklev sitt nye album «Dårlig Tid» fikk publikum til å koke, og svettefaktoren var høy både på scenen og blant publikum, inne i det utsolgte lokalet.

Champagne og ståhei

H!pe-bevegelsen startet kvelden med flere velkjente låter og stemningen var raskt satt for den begivelsesrike kvelden.

Fra H!pe stilte Æro, Nitten89, Ego og Uno opp med champagne og stor ståhei. Fra scenen hørte man blant annet den nye låta «Vinternatt» som slippes 28. februar, men også Svart Flexit som publikum kjenner godt fra før.

Etter H!pe spilte Andrey et knippe nye låter som ble godt tatt imot av publikum, og i mars slipper også han mye av den nye musikken han spilte denne kvelden. Oppvarmingen var mer enn vellykket og stemningen var å ta og føle på da Ladnera gikk på scenen.

Minnerik kveld: Mange ungdommer og andre fikk en spesiell fredagskveld. Foto: Foto: Endre Gjendem og Johannes Nannestad, Ladnera

Eksplosjon

Simen Steinklev og Jango sparket settet sitt i gang med den relativt ferske låta «Uvilkårlig» som gjorde at publikum eksploderte. Nasrii, som er en kjent figur i den norske Hiphop og R&B-sjangeren gjorde en gjesteopptreden på låta «Okay», noe som kan hinte til en mulig Remix i fremtiden. Flere av de nye låtene kunne allerede publikum utenat, og stemte i på «Dårlig tid» og «Dashbord».

Det var heller ikke mangel på allsang under de gamle slagerne som «48 brevvenner» og «Enda flere zider».

Med høyt trykk fra start til slutt, enorme mengder energi både på scenen og i publikum, ble dette en hip hop-fest uten sidestykke.

Rosa: Tilskuerne sang og jublet med. Foto: Foto: Endre Gjendem og Johannes Nannestad, Ladnera

Kreativt kollektiv

Ladnera er som nevnt, et kreativt kollektiv som stammer fra Arendal, bestående av artister, produsenter, fotografer og filmfotografer.

Å gi ut musikk, samt gi den et tydelig visuelt uttrykk er det de er kjent for. Tidligere har artistene i kollektivet, Simen Steinklev, Jango og Omar Okapi kommet med utgivelser som «La Det Bli Lys», «Bli som meg» og «Halvkram».

Nå er Jango og Simen Steinklev tilbake med deres samarbeidsprosjekt «Dårlig Tid».

Artikkelen er innsendt av Simen Steinklev Kristiansen, Ladnera

Artikkelen fortsetter under annonsen.