UTEKONSERT: Slik håper Arendal Rockklubb at det skal være utenfor Munkehaugen i juni. Her er gruppa Dirt i sving. Foto: Birgit Fostervold

Planlegger endags-festival på salgstruet scene

Rockeklubben vil feire 40-årsjubileum med minifestival på Munkehaugen.

Jon Håvard Jensen, Arendal Rockklubb har publisert følgende artikkel via sideblikk.agderposten.no:

Den siste tiden har det vært mye blest om Munkehaugen.

Blir det salg av bygget fra 1872, eller klarer de lokale kreftene å sørge for at bygget fremdeles blir brukt til kulturformål? Det er et spørsmål som mange arendalitter stiller seg.

Arendal Rockklubb på sin side, lar nå prosess være prosess, og konsentrerer seg om sitt 40-årsjubileum.

Den 26. juni blir det dermed en heldags utendørs minifestival, på nettopp Munkehaugen. Dette er tredje gang det arrangeres Schools Out.

KOMMER: Underwing er klare for konsert i juni.

200 billetter

I fjor, satte korona en stopper for salg av mer enn 200 billetter, og det samme blir også begrensningen i år.

I år blir det hele seks band og artister på scenen, der det starter med rolig rock, og eskalerer utover kvelden.

Også i år blir det lokale band av høy kvalitet på scenen: Egil Ødegaard, Major Laudals Orkester, Dirt, Underwing og Vanvidd.

For å avslutte årets arrangement har Rockklubben hentet det progressive hardrockbandet Dunderbeist, som slipper sin 8. plate 16. april.

Rockklubben forsikrer at det vil være fokus på gjeldende smittevernregler, og dersom det skulle bli slik at det blir færre enn 200 tillatt, vil de som har kjøpt billett sist, få refundert.

Lokal mat og øl

Å være rocker en hel dag tar på. Det blir derfor laget og servert mat av Sigmund Rose fra Castelle, og Drum Brew stiller med hele sitt sortiment for de ølglade.

I en tid med mye nedstengninger og restriksjoner velger Arendal Rockklubb å lansere arrangementet allerede tre måneder før, slik at musikkinteresserte kan se lyset i enden av tunnelen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Flere bilder av bandene kan du se her: