TI PÅ TOPP: Ulrike Schenk ved Grimstad turistkontor på Fløyheia. Foto: Grimstad Turistkontor

Nytt turtilbud med ti topper

Ti på topp Grimstad starter 26. mars og har egen app.

Denne artikkelen er innsendt av Kristin Tverberg i Bedriftsidretten.

– Få med deg venner, familie og kollegaer ut i naturen.

– Ti på topp er et godt tilrettelagt turtilbud for folk i alle aldre, hvor målet er å besøke ti ulike turmål.

De fleste turmål er toppturer, men vi inkluderer også noen flotte turmål som ligger i flatere terreng. Du er garantert flotte naturopplevelser, samtidig som du kommer i god fysisk form.

Vår til høst

Gjennom å registrere turene på nettsiden vår, eller i Ti på opp-appen, håper vi å gi deg en ekstra motivasjon til å besøke de mange flotte turmålene som finnes i Grimstad. Aktivitetsperioden varer fra 26. mars til 30. september.

JUBLER: Ulrike Schenk på toppen av Kollen. Foto: Grimstad Turistkontor

GPS-sporing

Alle kan delta i Ti på topp. Du kan delta på et lag i bedriften din, som deltaker på et venne- og familielag, eller som individuell deltaker. Når du er påmeldt vil Ti på topp appen og GPS-sporing gjør at du til enhver tid kan sjekke om du er på rett veg og se hvor langt det er igjen til «mål». Svært motiverende, spesielt for barn.

Vi satser på å få til fellesturer til hvert turmål i løpet av sesongen, men må av smittevernmessige årsaker komme tilbake med tidspunkt for dette.

Det blir premiering både undervegs og ved sesongslutt.

Dette er toppene

Turene man kan gå, er til Dyrevarden, Einerfjell, Fløyheia, Kollen, Randvikkallen, Ribbås, Rossekniben, Utsiktspunkt Myråsen, Veråsheia og Østerskogen, ifølge nettsiden grimstad.tipåtopp.no der 113 deltakere hadde registrert seg mandag formiddag.

Info om turer får man også via en egen Facebook-gruppe.