Nå skal alle få bade i Barbu

Tre ildsjeler jobber med å få til heis for slik at også funksjonshemmede han bade i Barbu.

Sideblikk har fått tilsendt følgende artikkel:

Vi er en liten gruppe i Arendal som har jobber med å etablere en heis i Barbu park, med Stian Mørland, Håkon Bergh og Bjørn Harald Hamre i spissen.

HEIS: Slik kan de som ikke kan gå selv, få hjelpe til å komme seg ned i det våte element. Bildet er lånt fra leverandøren. Foto: V. Guldmann A/S

Stiftet forening

Har du noen gang tenkt deg hvordan det er for en bevegelseshemmet som ønsker å bade og oppleve båtlivet å komme seg i sjøen eller over i båt?

Den muligheten ønsker vi å tilrettelegge for i Barbu park i nærheten av badebryggen, slik at alle skal få denne muligheten i Arendal.

Vi har stiftet en forening som heter Barbu bading og båtliv for alle, organisasjonsnummer 926 649 493. Den kan alle som ønsker det bli medlem i.

Bestilt

Vi har funnet heisen som vi vil montere på bryggekanten, den er nå bestilt. Arendal kommune har gitt tillatelse til montering. Tanken er at denne foreningen skal stå for driften. Vi har fått flere medlemmer og sponsorer og har nå finansieringen på plass, og regner med montering i juni.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Så da er det bare å håpe at den etter hvert vil bli mye brukt til glede for mennesker med bevegelseshemning.

Vi tenker oss at du som leser dette og fatter interesse for prosjektet, enten som en potensiell bruker av heisen eller som støttemedlem, tar kontakt med oss på e-post: bhhamre@online.no så får du mer informasjon om prosjektet.

Artikkelen er innsendt av Stian Mørland på vegne av ildsjelene.