Mange babyer på kampsportsenteret

Senteret okser mest blant de yngste.

Grimstad kampsportsenter har publisert følgende artikkel på sideblikk.agderposten.no.

Etter snart tre års drift kan Grimstad kampsportsenter (GKS) fortsatt konstatere god vekst i antall medlemmer.

Senteret har vært koronastengt en kort periode i våres og det er innført regler og restriksjoner i henhold til myndighetenes pålegg og anbefalinger. Allikevel har flere og flere, særlig yngre barn, funnet veien til GKS.

– Vi er veldig gledelig og positivt overrasket under de rådene omstendighetene sier hovedtrener Ken Holter ved GKS.

Hinderløype

I fjor høst startet vi opp med Ninjakids-parti, for barn i barnehagealder. Dette ble fort en stor suksess, og etter oppstart i høst var begge partiene fulle, og vi måtte starte med ventelister. På grunn av den store pågangen startet vi flere partier for denne aldersgruppen, og vi er forberedt på å starte enda flere partier.

På Ninjakids-partiet er det lek og moro igjennom hinderløype som gir barna god mestring og øvelse på motoriske egenskaper. Foreldrene må også aktivt delta på deler av økten, noe som også er med på å skape et godt samspill mellom barn og foreldre.

Babygym

Babygym er et av gratistilbudene til GKS som også raskt har blitt populært, med opptil ti barn/foreldre på samlingene. Siden oppstart i oktober i år har det vært to temadager, hvor babymassasje og bæring av barn i sjal og sele har vært tema.

Vi kommer til å fortsette med dette tilbudet på nyåret, med temadager cirka hver sjette uke.

GKS har per i dag over 150 medlemmer, i alderen tre måneder til 72 år.

TRENER SAMMEN: Hovedinstruktør Ken Holter med sønnen Noel 8 md. som er med på babygym

Ny treningssal

Senteret har også̊ utvidet med en ny treningssal i august, for å være forberedt på økning av treningstilbudet. I løpet av 2021 vil vi starte opp med parallelle treningsøkter og har god plass til ende flere glade medlemmer!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

GKS har nå et tilbud for alle aldersgrupper også for de aller minste! Det er det nok ikke mange andre kampsportsenter i Norge som kan tilby.

Artikkelen er innsendt av Grimstad kampsportsenter via sideblikk.agderposten.no der du kan lese mer om tilbudet.