STRANDFEST: Urban ung inviterte til beach party der målet er at ungdom skal bli kjent med andre ungdommer og slik skape en nkluderende ungdomskultur i Arendal. Foto: Urban Ung

Kai Robin laget stemning på strandfest

Urban Ung inviterte ungdommen i Arendal på stort Beach party, men fikk ingenting gratis av værgudene.

Det skriver innsender Rolf Josephsen på sideblikk.agderposten.no – og fortsetter:

I litt duskregn møtte ganske imponerende rundt 100 barn og ungdom opp. Stemningen var stor og DJ Oscar hadde stålkontroll på musikken.

Uten å prestere

Dette skal være arena hvor ungdom møtes på tvers av alder, kjønn, religion og etnisk opprinnelse. Målet er ganske enkelt bare ha det gøy sammen – møte nye venner og ha en «prestasjonsfri arena».

Ingen skal måles eller behov for å prestere. Alle våre tilbud er gratis så økonomien i hjemmet skal ikke bestemme om kan være med eller ikke. Det er så altfor mange som ikke finner sin plass innenfor det tradisjonelle idrett og kulturtilbudet. Her ønsker Urban Ung bli et supplement og ikke en konkurrent for å hindre utenforskap i tidlig alder.

GODT HUMØR: Kai Robin Havnaa liker ikke å tape noen konkurranse, men måtte se seg slått i frisbeegolfkonkurransen på strandfesten. Foto: Urban Ung

Våre unge ledere i Playmaker sto for grillingen av hamburgere, pølser med drikke og tilbehør sponset av Coop Mega.

Havnaa-humor

Kai Robin Havnaa deltok også på beachpartyet sammen med oss. Det var tydelig at veldig mange barn og ungdom satte satt pris på dette.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Frisbeegolf putting konkurransen hvor Kai Robin ble utfordret skapte mye humor og latter. Vi fikk en vinner og det ble ikke Kai Robin selv om han forsøkte virkelig så godt han kunne for han liker ikke å tape.

Vil inkludere alle

Urban Ung ønsker skape en mer åpen inkluderende ungdomskultur i Arendal. Vi har lansert en egen holdningsskapende film og slogan «Samhold skape glede- best sammen» som skal jobbes hardt fremover med å få fotfeste ungdommen.

STRANDFEST: Urban ung inviterte til beach party. Hundre unge kom tross litt dårlig vær. Foto: Urban Ung

Forebygging, være i forkant av begivenhetene er så viktig slik at vi slipper masse reparasjon i etterkant når ting først har gått galt. Da må politiet på banen – politikere roper på mere overvåkingskameraer for å gjøre byen vår trygg å ferdes i.

Dette håper vi å kunne komme bort ifra når en forener alle gode krefter og jobber målrettet langsiktig i samme retning.

Se flere bilder her: