Trine Beate Slettevold og Bjørn Otto Eliassen valgte sitt splitter nye Block Watne-hus som lokale til bryllupet sitt
Trine Beate Slettevold og Bjørn Otto Eliassen valgte sitt splitter nye Block Watne-hus som lokale til bryllupet sitt Foto: Jan Espen Thorvildsen

Vielse i drømmehjemmet

Nærhet til naturen og sjøen, og helt riktig avstand til jobb og fritidsaktiviteter– alt Trine Beate Slettevold og Bjørn Otto Eliassen ønsket seg da de skulle kjøpe hus. denne sommeren fikk de oppfylt drømmen sin da de overtok sitt nøkkelferdige Block Watne hus på Moytoppen i Grimstad. og ikke bare er deres nye hjem et virkelig drømmehus– eiendommen er den perfekte settingen for bryllup!

Latteren sitter løst og det er tydelig at det er en svært god tone mellom Kristian Tingstveit og Lars Magne Jensen i fra Block Watne når vi møter dem og de nyinnflyttede huskjøperne på Moytoppen i august. De fire har rukket å bli godt kjent, for samarbeidet har vært tett helt ifra første møte og fram til overtakelse av det ferdigstilte huset nå i sommer.

Et hjem i nærheten av havet

Trine Beate har vokst opp i sjønære omgivelser, og har i voksen alder hatt en drøm om å komme tilbake til havet.

-Å flytte inn i et helt nytt hus har også vært noe vi har ønsket oss. Etter å ha undersøkt muligheter i området og ulike leverandører så føltes Block Watne sitt prosjekt på Moytoppen som et veldig naturlig valg, forteller hun.

Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene
Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene Foto: Jan Espen Thorvildsen

Den moderne funkisboligen som hun nå sitter i ligger i trygge og grønne omgivelser, med havet kun et steinkast unna. At området ligger fem minutter fra Grimstad, er også et stort pluss:

- Jeg har kort vei til min jobb i Arendal, og Trine Beate kan faktisk sykle til sin, forklarer Bjørn Otto, og legger til at han er svært fornøyd med hvordan prosessen har vært i fra start til slutt. – Vi har hatt mulighet til å påvirke husets form og uttrykk, og har fått god oppfølging fra Block Watne i planleggingsfasen og under byggeprosessen.

Block Watne-boligen ligger flott til i naturskjønne omgivelser, med nærhet til sjøen.
Block Watne-boligen ligger flott til i naturskjønne omgivelser, med nærhet til sjøen. Foto: Linda Marie Anderstrøm
Eneboligene på Moytoppen er virkelig i en klasse for seg selv forteller Byggeleder Kristian Tingstveit og Prosjektleder Lars Magne Jensen i fra Block Watne.
Eneboligene på Moytoppen er virkelig i en klasse for seg selv forteller Byggeleder Kristian Tingstveit og Prosjektleder Lars Magne Jensen i fra Block Watne. Foto: Linda Marie Anderstrøm
Hus i fra Block Watne leveres alltid nøkkelklare, og utendørs blir eiendommen pent opparbeidet.
Hus i fra Block Watne leveres alltid nøkkelklare, og utendørs blir eiendommen pent opparbeidet. Foto: Linda Marie Anderstrøm
Varaordfører Per Svenningsen viet paret, med hele femti nære og kjære tilstede.
Varaordfører Per Svenningsen viet paret, med hele femti nære og kjære tilstede. Foto: Jan Espen Thorvildsen
Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene
Ingen detaljer er overlatt til tilfeldighetene Foto: Jan Espen Thorvildsen

Et deilig sted å være

Kristian Tingstveit er byggeleder på Moytoppen, og Lars Magne Jensen er prosjektleder. Begge har vært med utviklingen av boligområdet, og forteller med entusiasme om det flotte området som ligger svært attraktivt til:

- Her oppe har man alt man trenger. Det ligger solrikt og fritt og naturen er nærmeste nabo, forteller Tingstveit.

- Samtidig er det utrolig sentralt. Grimstad er i umiddelbar nærhet, og vil man til Arendal eller Kristiansand så er E18 veldig lett tilgjengelig, legger Jensen til.

Også innendørs er Block Watne opptatt av å levere det aller beste for kundene sine, og samarbeider kun med nøye utvalgte kvalitetsleverandører til sine boligprosjekter. De er opptatt av at kundene skal kunne få levert tidsriktig og moderne boliger, hvor standarden er gjennomgående høy.

- Eneboligene på Moytoppen er virkelig i en klasse for seg selv. De har blant annet moderne kjøkken- og baderomsinnredning fra HTH, og balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Vi legger parkett i alle boligrom, og det er flislagte bad med varmekabler i gulv, peisovn i stue, og komplett sentralstøvsuger, forteller Tingstveit.

Sikkerhet og kvalitet

Det er mye å tenke på når man skal ha ny bolig, og spesielt når man velger å bygge nytt. Block Watne har en standard som lover sine kunder at «Å flytte inn i en nøkkelferdig bolig fra Block Watne fremkaller følelsen av noe som er gjennomtenkt, av solid kvalitet og god standard.»

- Det er stort fokus på kvalitet gjennom hele prosessen, både på materialer og på arbeidet som utføres. Vi skiller oss ut fra andre boligleverandører ved å åpne og legge til rette for god dialog med våre kunder, kommenterer Byggeleder Tingstveit, og hans kollega Jensen legger til:

- Våre verdier Skikkelig, Kvalitetsbevisst, Offensiv, Lønnsom og Engasjert ligger til grunn for hvordan alle vi som er involvert i prosjektene arbeider. Dette verdigrunnlaget er med på å sikre en god opplevelse for de som kjøper hus, og tilrettelegger for et unikt resultat for hver enkelt kunde.

Huskjøper Trine Beate kan si seg godt enig i at dette stemmer:

- Det har faktisk vært enda bedre enn forventet. Både samarbeidet underveis, og det ferdige resultatet. Det har blitt ordentlig bra.

Innvielse av nytt hjem

Så fornøyde er Bjørn Otto og Trine Beate i sitt nye hjem at valget var enkelt da de skulle bestemme lokale til sitt eget bryllup.

– Omgivelsene rundt dannet en perfekt ramme for dagen, og huset og eiendommen ville vi gjerne få innvie sammen med våre nære og kjære. Og hva kunne vel være bedre enn å få anledning til å innvie vårt nye hjem med en vielse? Det var helt fantastisk å kunne legge feiringen her, sier hun og smiler.

Selve den store dagen ble feiret i storstilt stil. Varaordføreren viet paret, og hele 50 gjester var tilstede og markerte den store begivenheten sammen med Trine Beate og Bjørn Otto. Paret ønsket en uhøytidelig og nær stil, og hadde full kontroll over hver minste detalj som skulle på plass for å sikre det riktige uttrykket.

– Vi har stor interesse for bolig og interiør, så hvordan det skal se ut på en sånn dag er kjempeviktig. Heldigvis var selve boligen og eiendommen noe vi ikke behøvde å vie en tanke – det hadde Block Watne tatt seg av, konkluderer de to enstemmig.

{{facts}}

Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Agderpostens redaksjon, men av Agderpostens annonseavdeling.

Agderposten er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på agderposten.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: marked@agderposten.no

For mer info om boligene på Moytoppen kan du kontakte salgskonsulent i Block Watne, Wenche Sveum Eliassen:

Tlf: 91 53 41 03

E-post: wenche.eliassen@blockwatne.no

Eller ta kontakt for å avtale privatvisning.

Hjertelig velkommen!

Fellesvisning for våre boliger:

Tirsdag 10. september kl. 17 - 18.

Adresse: Ravnåsen 80