Vazelina Bilopphøggers med Kjetil Foseid, Jan Einar Johnsen, Eldar Vågan, Arnulf Paulsen, Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud.
Vazelina Bilopphøggers med Kjetil Foseid, Jan Einar Johnsen, Eldar Vågan, Arnulf Paulsen, Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud. Foto: Pressefoto/Tor Lindseth

Flere veteraner til Canal Street: - Verdens morsomste rockabilly-orkester

Canal Street slipper nok en artist av eldre årgang til sommerens festival.

– Vi smeller også til med et av landets mest elskede og morsomste orkester: Vazelina Bilopphøggers fra Gjøvik. Verdens morsomste rockabilly-orkester, uten tvil, i alle fall på norsk! heter det i en pressemelding fra Canal Street tirsdag. 

Veteraner

Det legendariske rockebandet fra Gjøvik slo for alvor gjennom på 80-tallet og har goldt det gående konstant siden den gang. 

- I snart 40 år har bandet spilt tusenvis av konserter, forestillinger og ikke minst hatt sin egen Hjulkalender på TV2. I løpet av deres fartstid har de samarbeidet med artister som; Øystein Sunde, Hege Schøyen, May-Britt Andersen, Øyvind Blunck og mange mange flere, heter det i pressemeldingen.

Canal Street følger dermed på med flere artister i kategorien publikumsmagneter - som ikke nødvendigvis representerer jazz, eller det siste av ny musikk. 

Hver gang vi møtes

- I den senere tid har Eldar Vågan vært å se i serien "Hver gang vi møtes" på TV2. Vazelina Bilopphøggers har solgt godt over 1 million album og endelig skal karene i Vazelina Bilopphøggers gjøre festivaler igjen, heter det i pressemeldingen. 

Fra før av er artister som Boney M, Vamp og deLillos klare for sommerens festival i Arendal. 

Vazelina Bilopphøggers er: Kjetil Foseid , Jan Einar Johnsen , Eldar Vågan , Arnulf Paulsen

I tillegg har de med seg Terje Methi, Tor Welo og Even Finsrud på scenen.