Nico & Vinz er klare for Canal Street til sommeren.
Nico & Vinz er klare for Canal Street til sommeren. Foto: Pressefoto

Denne suksessduoen kommer til Canal Street

Nico & Vinz er bekreftet til Canal Street lørdag 27. juli.

- Vi har gleden av å presentere Nico & Vinz til Pollenkonserten lørdag 27. juli, skriver festivalsjef Mats Aronsen i en pressemelding fra Canal Street. 

Den norske suksessduoen Nico & Vinz ble verdensberømte da låten «Am I Wrong» herjet hitlistene i 2014 og har siden den gang fortsatt å levere hit på hit.

- Hitgarantister

Nå er det altså klare for å få liv i dansefoten til publikum under Canal Street til sommeren.

- Popduoen er det nærmeste man kan komme hitgarantister i Norge, heter det i en pressemelding fra festivalen.

I 2014 fikk den Spellemannsvinnede-duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten «Am I Wrong» som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA, og Topp 10 i over 20 land.

I Norge lå låta inne på VG-lista i over 24 uker.

Kun slått av Aha

- Ytterst få norske artister kan vise til en lignende internasjonal suksess og kun Aha-klassikeren «Take On Me» har nådd høyere opp på den amerikanske hitlisten, skriver Aronsen. 

I USA har Nico & Vinz opptrådt på en rekke av de store talkshowene, deriblant David Lettermans «Late Show», The Ellen Degeneres Show og hos Jimmy Fallon.

Under den årlige juletretenningen utenfor Det Hvite Hus var Nico & Vinz de eneste ikke-amerikanske artistene som opptrådte for tidligere president Barack Obama og 20.000 fremmøtte publikummere.