annonse

Yppet til slagsmål i politiets bakgård

VILLE SLÅSS
VILLE SLÅSS: De to mennene ble pågrepet i eller ved politiets bakgård, og hadde kort vei til arresten. (Foto: Jan Espen Thorvildsen)

Politiet kom, men ikke for å bli med på slåssingen de to yppet til - de to mennene i 20-årene ble arrrestert i Arendal sentrum. Her er politiloggen fra natt til søndag.

Tarald Reinholt Aas

SISTE: 

Dette skjedde i natt

Klokken 3.22, Grimstad: En mann banker på dører på flere adresser, opplyser operasjonsleder Eyvind Formo på Twitter:

– Politiet innbringer mannen, som blir anmeldt for forstyrrelse av ro og orden.

Klokken 2.59, Arendal: En mann ble tatt med til politistasjonenen etter at han ikke fulgte beskjeden fra tidligere på kvelden om å forlate sentrum. Han anmeldes.

Klokken 2.53, Grimstad: Politiet avsluttet en fest etter forstyrrelse av natteroen ved bråk og høy musikk.

Slagsmål på feil sted

Klokken 2.43, Arendal: Politiet fikk melding om slagsmål i bakgården på politihuset (!) i Arendal.

– Ja, om ikke der, så i gaten bak politihuset, sier operasjonsleder Eyvind Formo til Agderposten.

Der yppet to menn i 20-årene til kamp.

– Da politiet kom, satte de seg opp mot politiet, enten ved skjellsord eller fysisk, og ble pågrepet. De innbringes for forulemping, men ikke angrep på, offentlig tjenestemann, opplyser Formo.

Bevisstløs i drosjekø

Klokken 2.39, Arendal: Politiet kom over en bevisstløs person i drosjekø.

– Hun ble hentet av ambulansen og kjørt til sykehuset, sier Formo, som ikke kjenner skadeomfanget, heller ikke hva tapet av bevissthet skyldtes.

Klokken 2.05, Lillesand: Det kom melding om noen polakker som forstyrret ro og orden ved et utested. De var borte ved politiets ankomst, melder operasjonsleder på Twitter.

Brakk nesa i slag

Klokken 2.02, Grimstad: En mann slo til en annen i Grimstad, og brakk muligens nesa til offeret. Mannen er pågrepet, og sak opprettet.

Klokken 1.05, Arendal: En mann ble anmeldt for urinering på offentlig sted.

Klokken 1.04, Evje og Hornnes: Det ble holdt promillekontroll ved riksvei 9 på Evje. 22 ble kontrollerte - ingen fikk reaksjoner.

Virret full i trafikken

Klokken 0.26, Arendal: Politiet fikk melding om tilløp til ordensforstyrrelse på Fiskebrygga. Det løste seg før politiet ankom.

Klokken 0.13, Arendal: En beruset mann «virret» i trafikken ved broa til Hisøya. Han var tatt hånd om av familien før politiet ankom.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse

annonse