TOK DET MED FATNING: En frolending og en arendalitt fikk begge økt kontoen med nær 2 millioner kroner i går kveld. På sørlandsk vis var de glade, men behersket. Foto: Norsk Tipping

Vant nær 2 mill.: – Nei, men så greit da

Agder fikk to nye lottomillionærer i lørdag kveld. En mann i Froland og en i Arendal vant |1.947.440 kroner hver.

I alt ble det åtte nye lottomillionærer i Norge lørdag kveld. Og to av dem bor i Agder, i nabokommunene Arendal og Froland.

De hadde alle vinnerrekka 3 – 7 – 10 – 19 – 24 – 31 – 34. Tilleggstall: 1.

Slik lød det da Norsk Tipping ringte opp de helt nybakte millionærene:

Mann fra Froland i Agder:

–Nei, men så greit da. Nå ble jeg helt kald. Jeg slengte inn en femukers før jul og har ikke tenkt mer på det. Jeg satt og leste en bok da trekningen var på TV og fulgte ikke med. Jeg tror jeg kommer til å bruke noe av pengene på huset, sier Froland-mannen.

–Dette var virkelig koselig. Jeg hadde ikke trodd dette skulle skje meg. Nå blir det noe godt i koppen, sier han videre.

Vinnerkupongen kjøpte han på Spar Froland.

Mann fra Arendal i Agder:

–Noe så fantastisk! Herlighet for en hyggelig overraskelse lørdag kveld. Jeg pleier å levere en Lotto-kupong av og til. Kanskje bruker jeg noen kroner på oppussing. Vi får se på det, sier mannen, som skulle feire med å spise middag sammen med familien.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Kvinne fra Kongsberg i Viken:

–Jeg kjente igjen de tre største tallene da jeg gikk inn og sjekket på Norsk Tipping-appen. Etter hvert så jeg at jeg hadde vunnet. Det føles veldig greit og rart. Litt flaks skal man ha, sier kvinnen fra Kongsberg.

Vinnerkupongen kjøpte hun via mobilen.

Kvinne fra Viken:

–Noe så hyggelig! Det var en gledelig nyhet. Jeg visste jeg hadde en kupong inne, men fulgte ikke med på trekningen. Jeg drev og ordnet litt hjemme, ryddet bort julen. Å vinne i Lotto er så overraskende at du aner ikke, sier kvinnen.

Vinnerkupongen ble kjøpt hos Nevlunghavn Bakeri og konditori.

Mann fra Nes i Viken:

–Du tuller nå, eller? Jeg ble veldig satt ut nå og har så høy puls. Jeg satt og så på trekningen, men sjekket ikke kupongen min. Men dette var en veldig koselig telefon å få. Der får'n si. Tror det blir en liten feiring i kveld, sier mannen.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen.

Kvinne fra Stavanger i Rogaland:

Artikkelen fortsetter under annonsen.

–Helt fantastisk! Tror jeg har sjekket kupongen ti ganger. Sønnen min fulgte med på trekningen og ropte at jeg hadde vunnet, men jeg trodde han tullet. Jeg tror ikke det har gått opp for meg ennå, sier Stavanger-kvinnen.

–Jeg har alltid lurt på hvordan det føles å få telefon fra Norsk Tipping. Nå vet jeg det. Og det er helt tipp topp. Nå må vi jo feire litt med litt mat og noen godsaker. For en superduper dag, fortsetter kvinnen.

Vinnerkupongen kjøpte hun via mobilen.

Mann fra Bjørnafjorden i Vestland:

–Dette går bare ikke an! Jeg så dere hadde ringt meg. Jeg var opptatt med noe annet, så rakk ikke å ta telefonen. Jeg gikk inn og sjekket kupongen, og trodde ikke det var sant at jeg hadde vunnet. Jeg tror det knapt nå. Jeg skjelver i hele kroppen min nå. Nå skal jeg feire litt, og jeg skal bruke pengene veldig fornuftig, sier en glad vinner.

Vinnerkupongen kjøpte han via mobilen.

Mann fra Viken:

Har ikke tatt telefonen.