Utfordrer: Hvem tar best bilder av by og folk?

I forbindelse med vinterfestivalen inviteres folk til å delta i fotokonkurransen «Byen min og folka i den».

– Delta på fotokonkurranse og få ditt bilde utstilt. Men det haster litt for fristen er mandag, sier Birgit Fostervold i Arendal vinterfestival.

På sideblikk.agderposten.no har hun publisert en artikkel der hun skriver mer om konkurranse, blant annet følgende:

Folk i byen: Dette bildet av bartender Stephan Smith-Gunvaldsen på No.1 Sportsbar er tatt i forbindelse med en tidligere utstilling. Foto: Birgit Fostervold

Arendal vinterfestival i samarbeid med Elite Foto Arendal arrangerer fotokonkurranse der temaet er «Byen min og folka i den».

– Ta et bilde i Arendal, og pass på å få med én eller flere personer i bilderamma.

Bildet kan være fra utendørs- eller innendørsaktiviteter, det kan være av venner, eller familie, kanskje en selfie – kanskje av folk som jobber i byen.

Hun poengterer at det er viktig å be om lov før du publiserer nærbilder av andre.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Utstilling

Juryen plukker ut 20 bilder som blir printet i 30×30 cm, rammet inn og stilt ut i Pusterom fotogalleri inne i Det urbane grendehus i Torvgaten under vinterfestivalen.

Når utstillingsperioden er over kan fotografene komme og hente sitt innrammede bilde, gratis. Én hovedvinner får i tillegg et gavekort på treretters middag for to hos Madam Reiersen.

Regler og praktisk informasjon kan du finne på artikkelen på leserportalen sideblikk.agderposten.no.

I BYEN: Bilder av folk som jobber i Arendal sentrum - slike motiv kan være med i fotokonkurransen. Fotokollasj. Foto: Tonje Klykken og Elin S Sunnarvik