annonse

Tyver forsynte seg med tre BMW-er og stakk av

Tyvene i Sørlandsparken forsynte seg med henholdsvis én grå/sølv 520D , én 525D og én hvit 325M sport, alle av det tyske bilmerket.

Tarald Reinholt Aas

Tyveriet av BMW-ene på Sørlandsparken skjedde i løpet av natta, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt.

Borte er én grå/sølv 520D , én 525D og én hvit 325M sport. 

– Tyveriene settes i forbindelse med innbrudd flere steder i området i løpet av natten. Det er observert ungdommer kjørende i en Ford Mustang, som er stjålet og gjenfunnet i området Avenyen ved 3-tiden, opplyser operasjonsleder i Agder-politiet via Twitter. 

– Tekniker har vært på stedet, og sakene undersøkes videre. 

Det var hos Unibil innbruddet skjedde. En stein ble brukt til å knuse et vindu hos bilforhandleren, skriver Fædrelandsvennen

Det var ikke bare de tre bilene som ble stjålet. Det ble også 32 bilnøkler. Avdelingsleder Håvard Ydse  i Unibil Kristiansand fortviler: 

– Hele driften stopper. Jeg kan ikke selge biler med nøkler borte, sier Ydse til fvn.no. 

Agderposten har også tidligere omtalt tyveri-utsatte BMW-er, men da i forbindelse med den såkalte airbag-banden, som blant annet avla Bavaria i Arendal en visitt

I natt var det øyensynlig selve bilene tyvene så seg ut. 

Hva som skjedde i Aust-Agder natt til søndag, kan du lese om her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse