annonse

Tre biler smalt sammen i kjedekollisjon

TRE BILER
TRE BILER: Tre biler var involvert i ulykken mellom Strømmen og His. (Foto: Elisabeth Grosvold)
TRE BILER
TRE BILER: Det oppsto lange køer etter at tre biler var involvert i kjedekollisjonen på Vesterveien, mellom Strømmen og His. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KJEDEKOLLISJON
KJEDEKOLLISJON: Tre biler var involvert i kjedekollisjonen på Vesterveien, mellom Strømmen og His. (Foto: Elisabeth Grosvold)
KJEDEKOLLISJON
KJEDEKOLLISJON: Bilene fikk store materielle skader. (Foto: Elisabeth Grosvold)

Nødetatene rykket onsdag ettermiddag ut på en trafikkulykke på Hisøy i Arendal hvor tre biler hadde kollidert.

Matias Smørvik Bjørn Atle Eide

De tre bilene smalt i hverandre på Vesterveien mellom Strømmen og His, ved innkjøringen til Myrudveien. Ulykken oppstod i vestgående retning.

– Tre personer var involvert. To av disse er sendt til legevakt med mindre personskader. Den tredje er kjørt til sykehuset i Arendal med alvorlig skade, trolig et beinbrudd, sier operasjonsleder Linn Andresen i Agder politidistrikt. 

Bilberging ble rekvirert for å ta hånd bilene. På grunn av at ulykken medførte personskade blir det opprettet politietterforskning. Den skal gjennomføres av Arendal politistasjon. 

– Et vitne har forklart at de tre bilene kom kjørende i samme kjøreretning. Da den første bremset ned for å svinge av veien, ble bilen påkjørt bakfra av den neste bilen som kom kjørende, sier Andresen. 

Det oppstod lange køer ut av Arendal sentrum som følge av ulykken.

TRE BILER
TRE BILER: Det oppsto lange køer etter at tre biler var involvert i kjedekollisjonen på Vesterveien, mellom Strømmen og His. Foto: Elisabeth Grosvold
KJEDEKOLLISJON
KJEDEKOLLISJON: Bilene fikk store materielle skader. Foto: Elisabeth Grosvold
annonse

annonse