annonse

To nabohytter i Kragerø lagt ut for salg. Prislapp: 38 millioner kroner

PLASS TIL BÅTER
PLASS TIL BÅTER: Ved kjøp av eiendommene får man blant annet fire brygger, hvor den lengste er på cirka 20 meter. (Foto: DNB Eiendom)
USJENERT
USJENERT: Eiendommene ligger på østsiden av Stutsholmen, inn mot Stutsholmsundet. Like vest for holmen ligger Jomfruland. (Foto: DNB Eiendom)
GOD PLASS
GOD PLASS: Byggene på de tot firtidseiendommene har et totalt bruksareal på rundt 320 kvadratmeter. (Foto: DNB Eiendom)
GAMMELT OG NYTT
GAMMELT OG NYTT: Byggene på eiendommen ble opprinnelig oppført på 60-tallet, men har blitt pusset opp de siste årene. (Foto: DNB Eiendom)
STØRST, MEN BILLIGST
STØRST, MEN BILLIGST: Stutsholmen 14 er størst, men prislappen er ti millioner lavere enn naboeiendommen. Ifølge megler handler det blant annet om at den ikke har en like bra beliggenhet med tanke på nærhet til sjøen. (Foto: DNB Eiendom)

+ På Stutsholmen i Jomfrulandsrenna ytterst i Kragerøs skjærgård selges det nå to nabohytter til en samlet pris på 38 millioner kroner.

Martin Øyvang (Varden)

eller lag digital bruker for å lese videre. Er du ikke abonnent kan du få tilgang under.

Hei, ! Velkommen tilbake. For å lese resten av saken kan du benytte deg av et av tilbudene nedenfor:

Informasjon: Som abonnent kan du være logget inn inntil 5 steder samtidig. Du har nå logget inn over 5 steder, og er derfor automatisk blitt logget ut. eller få mer informasjon her


Hei! Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kjøp digital tilgang her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse