annonse

Tatt på fersken i 5-knopssonen

BOT
BOT: Skipperen i den lille båten er i ferd med å skjønne at politiet vil den skal stoppe. De har en fartsbot å gi ham. (Foto: Inger Stavelin)
LURER
LURER: Hilde og Trond Kjempekjenn og barna Aurora og Ella Filippa lurer på hvorfor politiet vil ha kontakt. (Foto: Inger Stavelin)
TA IMOT!
TA IMOT!: Hilde og Trond Kjempekjenn og barna Aurora og Ella Filippa får fire små poser med lakrisbåter «i premie» og Hilde fanger dem i lufta. (Foto: Inger Stavelin)
KLAR
KLAR: Jens Kristoffer Viken (t.v.) og Jens Magne Hansen er klare for dagens oppdrag. (Foto: Inger Stavelin)
I FARTA
I FARTA: Politibåten ut Galtesund med to ganger 300 hk i 30 knop. (Foto: Inger Stavelin)
VIKER
VIKER: Politibåten legger seg helt i ro mens Skilsøferja passerer. – Folk ser hva vi gjør. Vi må være forbilder, sier Jens Magne Hansen. (Foto: Inger Stavelin)
I POLITIBÅTEN
I POLITIBÅTEN: Jens Magne Hansen (t.v.) og Jens Kristoffer Viken i Pollen. (Foto: Inger Stavelin)

+ Her blir familien på fire tatt på fersken i både å holde fartsgrensen og å bruke vest. Litt verre var det med han som planet på vei til jobb.

Inger Stavelin


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse