annonse

SV: – Vi ville ikke ha varaordfører-vervet

Leder for helsepolitikerne
Leder for helsepolitikerne: Som mor til en gutt med autisme, har Inger Brokka de Ruiter (SV) erfaring med at det er tungt å jobbe mot Arendal kommune. – Mye avklares per telefon, og det er mangel på dokumentasjon. Brukerne skal få de tjenestene de har lovmessig krav på, og de skal bli møtt med åpenhet og respekt, sier den nye lederen for helsekomiteen. (Foto: )
Fornøyd
Fornøyd: Forhandlingsleder Tormod Vågsnes (KrF) sikret at partiet beholder varaordføreren, selv om partiet bare får to mandater i bystyret. (Foto: )

+ SV er nest største posisjonsparti i Arendal, men varaordfører-vervet ga SV-erne gjerne til KrF. Bedre inntekt til fattige familier var viktigst, samt at gruppeleder Inger Brokka de Ruiter (35) blir leder for helsekomiteen.

Marit Elisabeth Strand


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på agderposten.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse

annonse

annonse